SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu Kadar Transfer Gerek Vardı?
13.03.2023

Başkan ve hoca geçen yılın şampiyon Trabzonspor’un çok iyi kadrosunu söz ve transferlerle sıradan ve tanınmayacak bir hale getirdi. Alt ligleri ve alt yapıları bilen biri olarak iddia ediyorum bu oyunculardan çok daha iyilerini daha ucuz maliyetle transfer edebilirdik.  Ancak ne hikmetse dünyanın hiçbir ülkesinde rastlanmayacak bir durumla şampiyon takıma 17 transfer gerçekleştirdiler. Şuana kadar öne çıkan transferlerde yoktu. Hele hele Bardhi diye bir oyuncun transferi dudak uçuklatacak bir rakamdı. Diğer oyuncuların maliyetleri ve aldıkları ücretlerde kulübü batırma noktasına getirmiştir. Maça gelince ligden kopmuş bir Trabzonspor’un hafta içerisinde yaşanan olaylardan sonra bu kadar gayretli istekli görünmesi önemliydi. Trabzonspor her iki yarıda da rakibine karşı çok üstün oynadı. Ancak Adana Demirspor 10 kişi kalınca Trabzonspor, tamamen baskıyı artırdı. Gerçi 10 kişi Adana Demirspor golü buldu. Hatta öne geçecek pozisyonları da buldu.

Takibimiz kadarıyla Adana Demirspor’un çok kırılgan bir takım olduğu ortada. Çok kolay pozisyon veren, çok kolay gol yiyebilen Demirspor’a karşı Trabzonspor’da çok net pozisyonlar buldu. Direkten dönen toplar. %100 kaçan pozisyonlar vardı. Trabzonspor, özellikle son yarım saatte Adana Demirspor’un da iyice oyundan düşmesiyle farklı bir skor yakalamış oldu. Ligde bir hedefimiz olmasa da gelecek günler adına, kupa adına , yönetim adına moral olacak bir karşılaşmaydı. Hafta içi gelişen olaylara bakarsak. Trabzonspor şampiyon olduğunda övgüyü hak eden başkan ve hoca ise bugünkü tablonun sorumlusu onulandır. Ancak ne acıdır ki. İkisi de kulüpte yoktur. Parayı veren as başkan şimdi de hesap vermeye adaydır. Trabzonspor’u şahıslar batırmıştır. Ancak şahıslar kurtaramaz. Bütün camia top yekün dayanışma ile yeni başkanın arkasında olmalı ve maddi manevi destek vermeli. Ayrıca unutulmamalıdır ki devlet desteksiz bu borçlar ödenemez ötelenir. Herkes aklını başına alıp saha sonuçları değil kulübü kurtarmayı hedeflemeli. Başka kulüpler gibi çakma Trabzonspor yaratamayız. Trabzonspor tektir. Tek olacak. Sonsuza dek yaşama devam edecektir.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap