SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zavallı muhalefet
4.03.2024

Anayasa’yı tanımayan, Anayasa Mahkemesi kararlarını takmayan, demokrasiye ve ülke gerçeklerine yabancı, İslam’ı çarpıtan, siyasi ahlak bakımından sıfır seviyesinde, kendisine emanet edilen devlet gücünü vatandaşına karşı sopa olarak kullanmaktan çekinmeyen bir iktidar ile mücadele etmenin zorluğunu iyi bilenlerdeniz.

İhvancı Bademlerin her faaliyetini 1976 yılından bu yana izlediğimiz ve yapabileceklerini tahmin ettiğimiz için, canavarın büyüyerek zarar vermesini engellemek amacıyla, muhalefet partilerini taa 2007 yılından beri her gün yazarak uyarmaya çalıştık.

Sadece yazı ve sözle değil belgelerle, yaklaşmakta olan tehlikeyi gösterdik ve tedbir alınmasını istedik. 2002’den sonra yapılan tüm seçimlerde ve ülkemizin rotasının Ortadoğu’ya çevrilmesinde en önemli rolü oynayan referandumlarda, muhalefetin uyuması nedeniyle hile yaparak seçim kazandılar ve sonuç aldılar.

14 Mayıs 2023 CB ve MV seçimi öncesi muhalefeti uyardık.

CHP Genel Başkanına ve iki Genel Başkan Yardımcısına, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 17 İl (4’ü Büyükşehir) ve 89 İlçede “Oy çalınacağını” ve alınması gereken tedbirleri anlattık. Anlatmasına anlattık ama, anlayan nerde?

Sanki duvara konuşmuşuz. Sonuçta iki seçim de kaybedildi…

20 gün önce, 6 Şubat 2023 deprem felaketi sonrası, 11 ilimizde kaybettiğimiz can sayısı 53.537 olarak açıklandı. YSK verileri ile bu rakamın yanlış olduğunu, 90.200 SEÇMENİN kayıp olduğunu, buna 18 yaş altı (Henüz seçmen olmayan) nüfusu eklediğinizde kayıp İNSAN sayımızın 120.200’e çıktığını kanıtladık. Ne İktidardan, ne YSK’dan hiçbir itiraz gelmedi! Nasıl etsinler ki?  Etseler rezil olacaklar! Sözde görmezden geldiler!

Çalışmamız tüm televizyonlarda anlatıldı, fakat ilginçtir, muhalefet partilerinden “Arkadaş sen ne diyorsun? Çalışmanı anlatır mısın?” diyen

bir kişi çıkmadı!

Yetiştirebilirsek, önümüzdeki hafta “Yeniden seçmen yapılan ölüler” adlı çalışmamızı kamuoyuna sunacağız. İnşallah muhalefet uyanır!

Dünkü gazetelerde, Şırnak Valisi ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral ’in, AKP Belediye Başkan Adayı için esnaf ziyareti yaparak oy istediklerini gördük!

Vali ve Tümgeneral Jandarma Komutanı bunu yapıyorsa, köylerde ve beldelerde neler yapılmaz, varın siz düşünün.

Aziz Türk Milleti;

22 sene sonunda AKP’nin ne olduğu hala anlaşılmamışsa, hala ona oy vermeyi düşünen laik Cumhuriyet-Hukuk Devleti-Atatürk  sevgisine sahip kişiler kaldıysa, işimiz Allah’a kaldı demektir.

31 Mart 2024 Belediye seçimlerini doğru okumak gerekir.

Bu seçimde, Belediyeyi değil, “Ana” dediğimiz vatanımızı düşünerek oy kullanmalıyız. Ana elimizden giderse, Belediye kazanılsa ne olur ki? Seçilen Belediye Başkanının görevden alınması için bir adet KHK yeter de artar bile!

Bu ülkede, Sinan Ateş adlı Akademisyenin öldürülmesinin üzerinden 14 ay geçti. Hala, davanın iddianamesi yazılamadı. Neden? MHP istemediği için!

Lütfen oylarınızı, AKP-MHP-Hizbullah ittifakının karşısındaki en güçlü adaylara verin.

Verin ki, bu sepetler Türk Milletinin gücünü görsünler.

Gerisini bizler yani DOĞRU Partililer çözeriz. Hainlerden hesap sorar, ve Türk Milletinin hakkını çalanların yargılanmasını sağlarız…

Not;

Değerli Ekonomist ve DOĞRU Parti Genel Başkan Yardımcısı Meriç Köyatası’nın yeni kitabı “Yirmi Birinci Yüzyıl İçin Türkiye’nin Fabrika Ayarları” adlı kitabı çıktı.

Mükemmel bir kitap olmuş. Tam bir ekonomik kurtuluş reçetesi! Okumanızı öneririm. Kitabı, www.denizkutuphanesi.com adresinden temin edebilirsiniz. Saygıyla.

Sağlık ve başarı dileklerimle

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap