SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yettiler Artık Yettiler
30.03.2024

Türk milleti, Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı verirken sadece dünyanın en gelişmiş silah gücüne sahip emperyalist devletlerin ordularına karşı savaşmadı.

İçerde de, Ermeniler-Bölücü Kürtçüler- Şeriat İsteyen Yobazların kurdukları, İngiliz Muhibleri (sevenleri) Cemiyeti-Teali-i İslam Cemiyeti-Kürt Teali Cemiyeti denen hainlerle de savaştı!

Bu hainler; Kurtuluş Savaşına, Anadolu Aydınlanmasına, Cumhuriyete, Atatürk Devrimlerine çok büyük zararlar verdiler. İngilizlerin yurdumuzdaki emelleri için çalıştılar, casusluk yaptılar.

Cumhuriyet tarihindeki, “Devlete karşı yapılan ve ölümlerle sonuçlanan silahlı kalkışmaları incelerseniz, her birinde aynı hainlerin kahpece işbirliklerini görürsünüz! Şeriat isteyen Yobazlar-Bölücü Kürtçüler-Emperyal Devletlerin istihbarat maşaları.

Kurtuluş Savaşı kazanıldıktan sonra, Atatürk’ün önderliğindeki Türk Devleti bu hainlerle yargı önünde hesaplaşmış ve bu hesabı kesmişti. Hainler, hak ettiklerini bulmuştu!

İngiliz Ajanı Şeyh Sait’in adının meydana ve bulvara verilmesi, yeni adı DEM olan PKK’nın siyasi kanadının sürekli olarak “Bebek Katili” Öcalan’dan “Sayın Öcalan” diye bahsetmesi, sözde Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden CHP yetkililerin, Atatürk’ün ve Türk devletinin bu konudaki temel görüşlerine aykırı tutum alması, maalesef toplumun huzurunu tehlikeye atmaktadır.

Evet T.C. Devleti demokratik bir devlettir. İnsanlar her konuda fikirlerini söyleyebilir, savunabilir. Elbette ki şiddete-teröre baş vurmadan ve Anayasamızın sınırlarını aşmadan!

PKK tüm kongrelerinde taleplerini ısrarla değiştirmemiş ve kendi emrindeki Siyasi Partilere  bir türlü “Türkiye’nin Partisi” olma şansını, tehdit ederek kullandırmamıştır.

Şeriat isteyenler ise Cumhuriyet tarihimizin hiçbir döneminde olmadıkları kadar cüret sahibi olmuşlar, Türk milletinin sabrını zorlamaktadır.

PKK–Şeriatçı kesim ve türevleri ne isterler ve ne onlara verilirse, Türk milleti ile kaynaşırlar? Hiç düşündünüz mü?

-PKK asla silah bırakmaz! PKK, dolar zengini bir çetedir. Uyuşturucu-her türlü kaçakçılık-para karşılığı insan öldürmek- Organ ticareti gibi çok karlı işleri bırakmaz. Şeriatçı kesim ise Osmanlı zamanındaki haklarını (Askere gitmemek-Vergi vermemek-Maaşa bağlanmak) ister.

-PKK, Anayasadan “Türk” adının çıkartılmasını, Resmi dil olarak Türkçe’nin yanına Kürtçe ve Arapçanın konmasını ister.

-PKK, eyalet sistemi ister. Bölgedeki barajların, yeraltı yerüstü zenginliklerinin kendilerine verilmesini ister.

-İşin özü, PKK denen katil sürüsü dış destekle birlikte SEVR’i yeniden kurmak ister. PKK durmaz, durdurmazlar. Türk devletini sürekli olarak tahrip etmek isteyecektir.

PKK’nın siyasi kanatları ve şeriatçıların türevlerinin önünde üç yol var. Bir defa, içinde toprak ve egemenlik isteği olan hiçbir talep kabul edilmez ve Türk devleti bunu savaş sebebi sayar.

Taleplerinizi gerçekleştirmek için Türk milletini ikna ederek, seçmenlerin büyük çoğunluğunun oyunu almak! Bu mümkün olmayacağına göre, gücünüz yeterse PKK-Hizbullah birlikte Türk milletiyle savaşıp, onu tarihten silmek!

Aklınızı başınıza alarak, Türk demokrasisinin standartlarını, gelişmiş demokrasilerin standartlarının üzerine beraberce çıkarmak ve birlikte olmanın güzelliğini yaşamak!

Bu ayrımcılık, bu bölücülük, bu şeriat hevesi, evlatlarımızın kayıpları ne pahasına olursa olsun Türk devleti tarafından bitirilmelidir. Bu belalar gelecek nesillere bırakılamaz.

Kimse şu dünya gerçeğini hiç unutmasın!

Devletler, içten veya dıştan saldırıya uğrarlarsa, kendini savunma hakkı vardır.

100 yıl evvel kökünü tam olarak kazıyamadığımız, Atatürk’ten sonra karşı devrimcilerin azdırdıkları bu belayı, bir daha ayağa kalkamayacak hale getirip, tarihin çöplüğüne atmalıyız. Ya akıllarını başlarına alıp, T.C. Devletinin onurlu vatandaşı olacaklar ya da “İstiklal Mahkemelerini” mumla arayacaklar!

Yettiler artık, yettiler!

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap