SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takdir Türk Milletinindir
16.03.2024

Alıştığı herhangi bir işten vazgeçemeyen kişiyi, eğer engellemeye kalkarsanız o, kişi inadına kudurmuşçasına saldırarak yapar. Bu tipleri özellikle kötü alışkanlıklarından kolay-kolay vazgeçirmek mümkün değildir.

Bir Belediye Başkanının davranışlarından konuyu anlatmaya gayret edelim!

Rakiplerinin siyasi ihtirasları sonucu oluşan bölünmeden yararlanıp hasbelkader Belediye Başkanı olmuş.Aradan sadece üç yıl geçer. Belediye Başkanı olmadan önceki mal varlığı Sıfır. Anadan-babadan-atadan kalan mal-mülk-para sıfır! Herhangi bir ticari faaliyet, sıfır.

Üç yıl boyunca o ülkedeki şans oyunlarının tüm büyük ikramiyeleri, bizim Başkana çıksa bile, edindiği servetin kırkta biri etmiyor!

Sizce, bu kişi, böylesine büyük bir serveti nasıl edinmiş olabilir?

Siyasette böyle kişilerden mebzul miktarda vardır ve bunlar sürekli olarak yöntemlerini geliştirirler!

Gazeteci soruyor; “Mal varlığınızı açıklayacak mısınız” diye, oda yanıt veriyor;

“İlerde vereceğim.”

Pes! 1974 yılından bu yana siyasetin içindeyim. (50 YIL) Askeri-Sivil darbeler, Meclis içi-Meclis dışı çok sayıda kumpas, içten ve ya dıştan kurgulu çok sayıda ihanet gördüm, ama inanın böylesini ben bile görmedim, pes!

Aziz Türk Milleti;

Çalma hastalığına yakalanmış kişilerin düzelmesi-durması asla mümkün değildir. Bunların panzehiri, ne bunlara ne de aday gösterdiklerine oy vermemektir!

Oy vermeyin ağaç gibi kurur ve yok olurlar. Oy vermeye devam ederseniz, yedikçe acıkırlar ve sizi daha çok soyarlar.

Takdir de karar da Aziz Türk Milletinindir. Bizim görevimiz doğruları anlatmaktır. Bu kadar!

“Oy verecek parti bulamıyoruz” diyenlere önerimiz şudur;

Dini ve Etnik Kökeni kullanarak siyaset yapanlara, tarikat-cemaat-Vakıflar yoluyla oy isteyenlere oy vermeyin. İçinize sinen yoksa, yine mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu iptal olacak şekilde kullanın. Önümüzdeki Genel Seçimlerde DOĞRU Parti Türkiye Genelinde örgütlenmesini tamamlayacak (Şimdilik 49 İl’de ve İlçelerinde örgütlenmemizi tamamlayarak, seçime girme hakkımızı elde ettik), yeni- bilgili ve dürüst vatansever Cumhuriyetçi kadrolarıyla ve ayakları yere basan programlarıyla, çözüm önerileriyle huzurunuza çıkacaktır.

DOĞRU Parti, iktidar sorumluluğu yüklendiğinde “Devr-i Sabık” yaratacaktır.

Makamı, mevkii ne olursa olsun, kimler ki Türk Milletini soymuş, kul hakkı yemiş, vatan bütünlüğünü koruyamamış, Türk Ordusuna ihanet etmiş, Yargıyı siyasete alet etmişse, yeniden yapılandırılacak Bağımsız Türk Yargısında yargılanacaklardır…

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap