SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siz namert misiniz?
15.03.2021

İhvancı AKP, “MİLLİ ANDIMIZIN” Ortaokullarda okunmasını 2012 yılında yasakladı. Bir yıl sonra, 2013 yılında İlkokullarda da yasakladı. AKP daha önce de Atatürk’ün vasiyeti sayılacak “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözünü kaldırttı. “Bu levhalar-yazılar görüntü kirliliği yaratıyor” gerekçesiyle!

Atatürk'ten, onun sözlerinden ve Milli Andımızdan rahatsız olan “Arapçı AKP” o dönemde, İmralı’daki bebek katili ile, PKK’nın Avrupa Baronları ile Oslo ve Londra’da İngilizlerin hakemliğinde görüşüyor, PKK Narko-Terör örgütünü, Türk Devletinin seviyesine çıkarıyordu…

O sırada 2 Mart 2014’te Manisa’da binlerce insanın huzurunda bir yiğit ses, bir Türk Milliyetçisi, meydanı inletiyordu; “Eyy Erdoğan; “Senin evinin tam karşısına ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ diye yazdırmazsam NAMERDİM!” “Eyy Erdoğan, evinin karşısında, haftada en az bir defa ilkokul çocuklarına “Milli Andımızı okutmazsam NAMERDİM!

Danıştay 8. Dairesi, 2018 yılında Milli Andımızı kaldıran Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğini iptal etmişti. AKP tabii ki, karara itiraz etti, ve 12 Mart 2021 Cuma günü, Danıştay Dava Daireleri Kurulu OY ÇOKLUĞU ile AKP’nin itirazını kabul etti. Böylelikle okullarımızda MİLLİ ANDIMIZIN okunması, iptal edilmiş oldu.

Sadullah Ergin Adalet Bakanı iken (Anayasamızın ilk dört maddesini “Uygun iklim olunca” tartışacağını söyleyen Babacan’ın Genel Sekreteri) bir gecede Müsteşar Yardımcısının evinde hazırlanan kumpasla Yargıtay ve Danıştay Üyelerinin tamamı FETÖ'nün verdiği isimlerden seçilmişti. Başka bir deyişle, T.C Devletinin Yüksek Yargısı AKP eliyle FETÖ'ye teslim edilmişti. FETÖ, Kelime-i Şehadetten Hz. Peygamberin adını çıkarttığı gibi, şimdi de Milli Andımızı çıkarttı!

Bu vatanın suyunu içen, ekmeğini yiyen, havasını soluyan her kişinin, bu yazılanları çok iyi değerlendirmeleri gerekir. Şimdi MHP Genel Başkanı, has Türk Milliyetçisi, 1 gazeteciye 20-25 kişi ile saldıran çocukların Başbuğ’u, Bahçeli’ye soralım;

Binlerce insan önündeki konuşmanızı, verdiğiniz sözleri hatırlıyor musunuz? CB Erdoğan’ın adresini mi bulamıyorsunuz? Ben size vereyim; Beştepe Külliyesi- Ankara. Orada bulamazsanız, ülkede nerede bir Saray varsa adresi orasıdır. Hadi, yakışanı yapın ve sözünüzü tutun!

Saray’ın karşısına “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısını lütfen asın! İlkokul çocuklarını ve MHP Milletvekillerini her hafta, MHP Grup toplantısından sonra Beştepe’ye götürün ve MİLLİ ANDIMIZI lütfen okutun! Eğer yapmaz ve sözünüzü tutmazsanız sizi her gördüğümüzde soracağız;

SİZ NAMERT MİSİNİZ?

Not;

Laik Cumhuriyet saldırı altındayken, hukuk devleti yok edilirken, Üniversiteler susarken, İş dünyası korkudan bize selam bile vermezken, 4 genç bir araya geldiler ve “TV ENPOLİTİK” kanalını kurup Youtube’dan özgürce konuşulmasını sağlamak için yayına başladılar. Bu akşam, 20.00 de Sayın Canboray Soykan’ın konuğu olacağım. Bizi izler misiniz? Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap