SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sahip çıkacağız
27.03.2024

Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar, bize particilik yapmamamız gerektiğini söylüyor. Bu seçimi siyasi ve yerel olarak değil, Türk devletinin bekası ile doğrudan ilgili vatan görevi olarak görmek gerekir.

Diyelim ki AKP’ye oy verdiniz! Hayatınızda olumlu olarak ne değişecek?

AKP’liler, üzerine yemin ettikleri Anayasaya uyacaklar mı? Yargı tekrardan bağımsız olacak mı? 15 Milyon Sığınmacı, ülkelerine gönderilecek mi? Yoksa bir 15 Milyon daha mı getirilecek? Hayat pahalılığı durdurulacak mı? Karnınız doyacak mı? Emekli rahata kavuşacak mı? Kadın-Erkek eşitliği AKP tarafından tanınacak mı? Basın özgür olacak mı?

Oy verirseniz neler olacağına bakarsak;

Büyük Belediyelerin imkanlarını da Suriyeli-Afganlı-Tarikat-Cemaat-Vakıflara peşkeş çekilir. AKP, Belediyelerin imkanlarını yoksul bıraktığı emekli ve işsize vermeyecek. Büyükşehir Belediyeleri, Türkiye nüfusunun yüzde 60’ından fazlasını kapsayan güvenlik-ekonomik-politik ve kültürel öneme sahip illeri kaybetmek AKP için siyaseten kaybetmek demektir.

Aziz Türk Milleti;

Biz DOĞRU Partililer şu ana kadar 49 İlde ve İlçelerinde teşkilatlanmasını tamamlayarak önümüzdeki Genel Seçimlere hazır hale gelmiş, Anayasamızın ilk 6 maddesini ve Atatürk İlke ve Devrimlerini gönüllerine ve kafalarına yazmış Kuvvacı bir partiyiz. Cumhuriyete ve değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız…

Bu seçim, ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Mutlaka oy kullanmalıyız. Seçimi kazanması ve Belediye Başkanı seçtirmesi mümkün olmayan (Dolaylı olarak AKP’ye çalışan) partilere oy vermemeliyiz.

Bizler DOĞRU Partililer, Türkiye’nin her yerinde, hiçbir şey beklemeden CHP’li Adayları destekleyecek ve onları ciddi olarak takibe alacağız.

Umarız, bu tavrımız, sandığa gitmek istemeyen ve aday gösterilmediği için kırgın olan kitlelerin akıllarını başlarına getirir.

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene

Sağlık ve başarı dileklerimle

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap