SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ölüler mi oy kullanmış?
10.04.2024

12 Eylül 2010’da Yüksek Yargı’yı tamamen FETÖ’nun emrine verecek Referandum oylaması için Fethullah Gülen konuşmasında dedi ki;

“İmkan olsa, mezardakileri bile kaldırarak referandumda EVET oyu kullandırmak lazım. Ben zannediyorum kalkarlar da!”

Dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in emriyle, YARGITAY ve DANIŞTAY üye seçimleri öncesi, FETÖ’cu Yargı İmamlarıyla pazarlıklar yapıldı.

Sonuçta, Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine, FETÖ listelerindeki isimler seçildi! Demek ki ölüler bile oy kullanıyormuş!

Dönemin FETÖ’cu Adalet Bakanı Sadullah Ergin görevini başarıyla yapmıştı!

Sadullah Ergin’e ödül daha sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Sadullah Ergin, CHP Ankara-Çankaya listesinden Milletvekili oldu.

İşte o referandumdan bu yana, her seçimde-her referandumda, HİLE yapıldı. SEÇSİS Seçim Sistemi ile ölülere de, oy kullanmayanlara da,

OY KULLANDIRILDI.

16 Nisan 2017’de “Mühürsüz Zarfların” geçerli sayılmasıyla YSK tarafından yapıldı…

Biz, her seçim ve referandumdan önce Türk Milletinin hakkı yenmesin diye çalışmalar yaptık ve muhalefet partilerini ve basını belgelerle uyardık!

Hiç biri ilgilenmedi. Duymadılar, görmediler bile. Aksine bizleri “Muhalefete Muhalefet” yapan provokatörler olarak damgaladılar.

Türk Milletine gerçekleri anlatabilmek için “Çoban Ateşi Hareketi” adlı platformu, Siyasi Partiye dönüştürerek “DOĞRU PARTİYİ” kurduk.

DOĞRU Partinin kuruluş amacı; Türk Milletini, Cumhuriyet değerlerini korumak, Atatürk İlke ve Devrimlerini yeniden Türk Devletinde etkin kılmaktır.

Ne benim ne de Kuvvacı arkadaşlarımın kişisel hiçbir talebimiz olamaz.

Önce, FETÖ, sonra savcı ve yargıçlarla boğuştuk, Basın ve ekonomik  ambargo altında tüm ülkede teşkilatlanma çalışmalarımıza devam ediyoruz.

14 Mayıs 2023 CB ve MV Seçimlerinden önce POLİMETRE adlı Veri Mühendisliği ile yaptığımız çalışmada, 6 Şubat 2023 Depremi sonrası İçişleri Bakanı ölü sayısını 11 İl’de 53.573 olarak ilan etti.

Biz ise, “YSK verilerine dayanarak yaptığımız çalışmada”  90.200 (Seçmen) ve (Seçmen olamayacak) genç yaşta 30.000 kişi olmak üzere 120.200 Vatandaşımızın depremde öldüklerini kanıtladık. (11 Depremzede İl’de isim-isim, TC No, Ana adı-Baba adı olmak üzere))

Sayın Saygı Öztürk konuyla ilgilendi ve 21 Şubat 2024 günü Sözcü Gazetesinde bu çalışmamızı yayınladı!

İlginçtir, ne iktidardan ne YSK’dan, ne muhalefet partilerinden ne basından

kimse bu korkunç skandalı yalanlayamadı ama görmek de istemedi!

Daha sonra, seçmen olmuş ve depremde ölmüş 90.200 kişinin isimlerinin, “31 Mart” Seçimleri öncesi açıklanan “Kesinleşmiş Seçmen Listelerinde” 

bulunup bulunmadığını araştırdık!

Sonuçta;

6 Şubat depreminde ölmüş ve seçmen listelerinden silinmiş 90.200 vatandaşımızdan, 11 İlde 22.046 (Yirmi iki bin kırk altı) kişinin, DİRİLTİLEREK

tekrar seçmen listelerine yazdırıldığını belirledik!

Bunlardan 2040 adedinin de son yerel seçimde HATAY’DA oy kullandıklarını gördük. CHP Örgütü, bu çalışmayı yapmadığı için, zamanında Sandık Seçmen Listelerine itiraz edip, bu sahte seçmenleri kütüklerden sildirmedi!

Bu yapılan “Milli İrade Hırsızlığı” aynen FETÖ denen aşağılık örgütün “Mezardakileri kaldırıp oy kullandırın” talimatının AKP tarafından yerine getirilmesi gibidir. (Elimizde, öldüğü halde oy kullanmış kişilerin isim-isim listeleri mevcuttur! Bu olay aynı zamanda çok ağır bir suçtur. Ölen kişilerin yerine oy kullanacak Suriyelilere verilen T.C Vatandaş Kimliği kimler tarafından verildi?)

Aziz Türk Milleti;

Hatay çok önemli bir ilimizdir. Hatay, göz göre göre “Saray Baskısı” ve Vali’nin AKP İl Başkanı gibi çalışması, İl Seçim Kurulunun göz yumması, CHP Yönetiminin beceriksizliği sonunda Saray’ın emireri konumunda olan YSK tarafından, AKP’ye peşkeş çekilmektedir.

Eğer, ihanet sayılabilecek bu hırsızlıkların önüne YSK tarafından geçilmezse, Büyük Atatürk’ün “Benim şahsi meselemdir” dediği Hatay, kaybedilmiş olacaktır… Hatay Büyükşehir Belediye Seçimleri yenilenmelidir.

YSK ilk itirazı reddetti. Şimdi YSK denen “Saray Kurumunun” gerekçeli kararı beklenecek ve tekrar itiraz edilecek. YSK, bakalım bu kez şapkadan ne çıkaracak?

Sağlık ve başarı dileklerimle

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap