SON DAKİKA
SON DAKİKA


O Dua Kabul Edilir mi?
6.09.2021

Bir yılda elektriğe yaptığınız zam tutarı %48,9 Bir yılda enerjiye (benzin mazot doğalgaz) yaptığınız zam tutarı %59 MB NET REZERVİ “EKSİ 41 Milyar Dolar” (Borç aldığın paraları sahiplenme) Emekliye-Memura-İşçiye verdiğiniz 2’nci yarı yıl zammı %8,45! O dua kabul edilir mi?

Suriyeli kaçaklara verdiğiniz para 40 Milyar Dolardan, 80 Milyar Dolara çıktı, Bu parayı Milli Bütçemizin hangi faslından ödediniz? Yurtdışından para aldınız mı? Ne kadar para aldınız? Dolarla maaş alan radikal dinci militanlara her ay kaç dolar ödüyorsunuz? 50 bin militana ödediğiniz dolarları, Milli Bütçemizin hangi faslından ödüyorsunuz? Ödenen bu maaşların belgesi, kaydı, kuydu var mı? Bu paralar, Türk Milleti tarafından sizlere EMANET edilmiş paralar değil mi? Türk Milletinin emanetine sahip çıktınız mı?

O dua kabul edilir mi?

T.C Ziraat Bankasını çiftçiye kredi veremez hale getirdiniz! Tüpçü Torbeş’e 750 Milyon Doları verdiniz, geri alamadınız, Tüpçü geziyor, çiftçiye 20 bin tl için icra gönderiyorsunuz! Yandaş Hırsız Müteahhitlere 48 kez vergi affı uyguladınız, Kredi Yurtlar Kurumuna 10 bin tl ödeyemeyen gencimize icra gönderdiniz! Türkiye’deki pislikler yetmedi, Almanya’daki Ziraat Bankasını da rezil ettiniz!

O dua kabul edilir mi?

İslam dinini çarpıtıp, insanları Allah’ın değil, tarikat şeyhinin kulu yaptınız. Yanmaz kefen, uçan takunya, deve sidiği ile garibanların soydunuz. Adamın eline kılıç verip, Türk Devletinin Kurucu Liderine küfrettirdiniz. Utanmadan, yüzünüz kızarmadan oturup o zavallıyı dinlediniz ve sustunuz.

O dua kabul olur mu?

Ya siz, Yüksek Yargının Başkanı! Yürürlükteki Anayasamız sizi bağlamaz mı? Umurunuzda değil mi? Siz Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin, örnek olması gereken bir Yargıcı değil misiniz? O duayı yapan adamın daha dün, “İslam Anayasasının” yapıcısı olduğunu bilmiyor musunuz? Başkentin İstanbul, ana dilimizin Arapça olacağını yazan Anayasayı siz de onaylıyor musunuz? Türk Devletinin Kurucu Liderine ağır hakaret eden adamın yanında nasıl durursunuz? O adamın ettiği dua kabul olur mu?

Ne yaparsanız yapın, elinizden geleni ardınıza koymayın, üst aklınızı da devreye sokun, Türk Devletini, Laik Cumhuriyeti yıkamayacaksınız. Yıktırmayacağız. Bizler, dünyanın tüm emperyalist haydutlarını yenmiş Büyük Atatürk’ün izinden gidenleriz. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Türk Milletinin ve dinini ibadetini Allah rızası için yaşayan gerçek Müslümanların duası, bizlere yeter!

İşte bu dualar kabul olur ve inşallah hesap günü tez gelir!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap