SON DAKİKA
SON DAKİKA


Körler de görsün diye
13.08.2021

Bizi takip eden okurlarımız gayet iyi bilirler ki, 12-13 yıldır AKP ile iç ve dış ortaklarının son hedeflerinin “Federe İslam Devleti” kurulması olduğunu ısrarla iddia ettik. Belgelerini de ortaya koyduk. Yapılanları anlattık. Ülkesini ve demokrasiyi seven, öngörü sahibi insanlar ne dediğimizi anladılar…

AKP ile iş tutanlar, kişisel çıkarlarını ülke çıkarının önüne koyan sözde aydınlar, giydikleri üniformaya ve bayrağına ihanet edenler, liberaller, fonlananlar ki, biz bunlardan hain olanların dışındakilere “Oğlaklar” diyoruz, inanmadılar ve AKP’yi desteklemeye devam ettiler. AKP, iktidara gelince “kaçak kursların açılmasını” suç olmaktan çıkarttı! Şu an 10 binden fazla kaçak kursta, sayıları 1 milyonun üstünde çocuk, birer Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olarak ve birer Taliban militanı olarak yetiştiriliyor! Hem de 15 senedir.

Ortaöğretimde hemen tüm okullarımız imam hatip okullarına dönüştürüldü. Askeri okullar kapatıldı! Akademi oldu ve FETÖ’cülere teslim edildi. Eğitim, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da tarikat ve cemaatlerin denetimine verilmiş durumda. Milli eğitim ilçe müdürleri, ilçe kaymakamı yerine tarikat reislerinden emir alır hale geldi. Hazine arazileri, AKP’li belediyeler tarafından tarikatlara peşkeş çekildi! Büyük Atatürk’e, “Alçak, melun, hain, haydut, Selanik dönmesi” diyen ve “Kurtuluş Savaşı’na karşı İslam’ın kilidini İngilizler koruyacak” yazılarını yazan İngiliz Ajanı İskilipli Atıf’ın adını Çorum-İskilip Devlet Hastanesine verdiler! Büyük Atatürk’e “Kefere Kemal”, “İngiliz işbirlikçisi”, “Kurtuluş Savaşını keşke Yunan kazansaydı” diyen Fesli Deli Kadir’in adını, Konya’da bir sokağa verdiler.

Yetti mi? Mısır’dan kaçan İhvan liderlerini (Radyolarını, matbaalarını kurarak) El-Kaide reislerini Türkiye’ye doldurdular! AKP sözcüleri, rejimi değiştirecek referandumda “Her Evet oyu, Şeyh Said ve arkadaşlarına bir Fatiha’dır” demedi mi? Eğer AKP, 2023 yılına kadar iktidarda kalırsa, sözde Cumhuriyetin 100’üncü yılı onuruna, ne kadar Cumhuriyet, Atatürk, demokrasi düşmanı varsa tümüne iade-i itibar verecektir… Gelelim yazının başlığına! Buraya kadar yazdıklarımızı bir “Oğlaklar” dediğimiz gruplar görmedi, bir de görme özürlüler yani körler! AKP ve MHP, meydan okuyarak, yapacaklarını oğlaklar ve körler de görsün diye son adımı da attı. Beş gün önce gazetelerde şöyle bir haber yayınlandı ve şu ana kadar ne AKP ne de MHP tarafından yalanlanmadı!

AKP ve MHP Yeni Anayasa çalışması sırasında, “Milli Egemenliğe ve Laik Cumhuriyet İlkelerine aykırı hareket etmek, parti kapatma gerekçesi olmaktan çıkarılacak” kararını aldılar! Nasıl ki, kaçak kurs açmak suç olmaktan çıkarıldı ise, Milli Egemenliğe ve Laik Cumhuriyet ilkelerine aykırı hareket etmek de suç sayılmayacak! Geriye ne kaldı? Bir cuma namazı sonrası “Federe İslam Devletini” ilan etmek! AKP ve MHP bunu gerçekleştirebilirler mi? Deneyecekler ama yapamayacaklar! Bu ihanetleri ikisinin de sonu olacak! Zaten ikisi de ciddi hasta! Püskevitçi desteksiz yürüyemez halde, tatarak toka gibi titriyor. Badem ise üç gün takviye alıyor, yüzüne fondöten sürülüp, kaş yapılıyor ve bir-iki saatliğine dışarı çıkabiliyor! Buna rağmen yine de denerlerse karşılarında sayıları yüzbinleri geçen DOĞRU kadroların önderliğinde, milyonlarca vatansever ve Atatürkçüyü bulacaklar. Kararlıyız ve hazırız.

Laik Cumhuriyeti ve milli egemenliğimizi yıktırmayacağız! Hala görmeyen kaldı mı? Sağlık ver başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap