SON DAKİKA
SON DAKİKA


Koltuk uğruna vazgeçtiğiniz, Cumhuriyet mi?
12.03.2024

Her şeyi bildiğini, hatta her şeyi en iyi kendilerinin bildiğini zanneden

“Acemi Siyasetçiler” her olaya, cehaletlerinin izin verdiği kadarıyla yaklaşırlar ve kesin hükümlerini hiç düşünmeden, tartmadan verirler!

“Benim söylediğim doğrudur ve bu iş ancak benim dediğim şekilde yapılır” derseniz,

“Tek Adamlığa” adım atmış olursunuz.

Sizden başka kimse doğruyu bilmiyorsa, sizin ekonominin kitabını yazmış, iç-dış politikayı-eğitimi-terörle mücadeleyi-kaç çocuk yapılması gerektiğini- tarihi-coğrafyayı-sağlığı-toplumu-uzayı bile (!) en iyi bildiğini iddia eden Erdoğan var! İkinci Erdoğan’a gerek yok ki!

Ne yapmaya çalıştıklarını anlamakta zorlandığım Babala TV diye bir ticari kuruluş var.

İmamoğlu ile program yapmışlar. Programın tanıtımında izledim.

Bir kadın, DEM Partinin politikalarını beğenmediğini, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı gibi düşündüğünü söylüyor ve İmamoğlu’na soruyor; “Neden DEM ile işbirliği yapıyorsunuz?”

İmamoğlu yanıtlıyor; “Peki o zaman DEM’ciler ne yapacak? 7-8 milyon oy aldılar. Hepsini vatan haini mi ilan edeceğiz?

Kadın; Evet, ben DEM’e karşıyım!

Önce bir yanlışı düzeltelim. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde YSP (Yeşil Sol Parti) adıyla seçimlere katılan eski HDP yeni DEM, Yurtdışı-Yurtiçi toplam oyu; 4.803.774 tür. 7-8 milyon değil!

Türkiye’de aklı başında hiç kimse, DEM’E oy veren vatandaşlarımızı suçlamaz, suçlayamaz. Burası demokratik bir ülke, Herkes istediği partiye veya adaya oy verir.

Türkiye’de, Türk Devlet Geleneklerine-Anayasaya-Yasalara ihanet etmeyen her kişinin etnik kökeni ne olursa olsun Türk milletinin başının üstünde yeri vardır.

Karşı olunması ve Türk milletinin önüne “Yönetici Adayı” olarak çıkanların her ortamda anlatması gereken olay; Anayasa ve Siyasi Partiler Yasasında KESİN OLARAK YASAKLANMIŞ, dine dayalı-etnik kökene dayalı-tarikat ve cemaatlere dayalı siyaset yapılmasıdır.

Türk milletinin büyük çoğunluğu AKP’ye-Hüda Par ve YRP’ye  neden karşı?

Dini kullanarak ve din üzerinden toplumu bölmek ve dönüştürmek istedikleri için!

Türk milletinin büyük çoğunluğu DEM Partiye neden karşı?

Etnik köken üzerinden toplumu bölecek siyaseti, ısrarla sürdürmelerinden dolayı!

Eğer dini-etnik kökeni-tarikat ve cemaatleri kullanarak siyaset yapılmasına izin verirseniz, ülkenizin kısa zamanda paramparça olduğunuzu görürsünüz.

Eğer, seçim kazanmak uğruna dini, etnik kökeni- tarikatları-cemaatleri siyasetin malzemesi yaparsanız, o seçimi mutlaka kaybedersiniz.

Çünkü toplumun çok büyük bir kısmı bu yanlış politikalara karşıdır.

DEM’in “Etnik Kökene” göre siyaset yapmadığını söyleyecek biri var mı?

Ya AKP ve Hüda Parın dine dayalı siyaset yapmadığını?

Türkiye’de 22 yıldır, adım adım her gün artarak din ve etnik köken  üzerinden siyaset yapılıyor. Tarikat-Cemaatler, AKP iktidarı tarafından usulsüz olarak destekleniyor!

Bu çağdışı ve demokrasi dışı durumun sorumluları, görevlerini yapmayan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anayasa Mahkemesidir.

Eğer, Anayasa ve yasaların emirlerine yargı kurumları uysaydı, AKP-Hüda Par-YRP ve DEM gibi partiler çoktan kapatılmıştı.

Tekrar ediyorum; “Demokrasi var, parti kapatılması demokrasiye aykırıdır” diye düşünürseniz, demokratik rejimin özgürlük ortamından yararlanıp, demokrasiyi boğmak isteyen kötülere fırsat vermiş olursunuz.

Özellikle belediye başkan adaylarına sesleniyoruz!

Seçim kazanmak, koltuğunuzu korumak uğruna bu YOBAZ ve BÖLÜCÜLERE destek verirseniz, kaybedeceğiniz ilk şey, özgürlükleriniz ve CUMHURİYET olacaktır.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap