SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kamu Düzeni
14.08.2021

Toplum düzeninin korunması için, siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda değişen düzenin kamuya yararlı olacak şekilde oluşturulmasını ifade eder. Bir ülkede insanların birbirleriyle uyum içinde yaşamalarını, devletin iç ve dış ilişkilerinde güveni ve huzuru, düzeni sağlamasını gerçekleştiren kurallar bütünüdür.

Unsurları; güvenlik, dirlik-esenlik ve sağlık olmak üzere üç unsurdan oluşur.

Kamu Düzeni Güvenliği Müsteşarlığı, bu sebeple kurulmuştur.

İçişleri Bakanı, Genelkurmay Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, MİT Başkanı, Adalet, İçişleri, Dışişleri Müsteşarları, Emniyet Genel Müdürü ve Sahil Güvenlik Komutanı bu kurulun üyeleridir ve kamu düzenini sağlamakla bu kişiler görevlidir…

Bu devlet görevlilerinin makamlarını neden yazdım biliyor musunuz?

DOĞRU Parti iktidarında ilk yargılanacak kişiler bunlar olduğu için!

(İçişleri Bakanlığı, öncelikli sorumludur. Çünkü, Valiler, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Nüfus Vatandaşlık Genel Müdürlüğü, Göç İdaresi ona bağlıdır)

Gelelim sebebine…

Ülkede siyasi irade yok hükmündedir. AKP denen organize suç örgütü, mal varlığı-Reza Zarrab-Halkbank Davası- SBK Davası-Kaçak petrol satışı- illegal silah ticareti- uyuşturucu kaçakçılığı ve Uluslararası Ceza Mahkemesinde dava açılmasının engellenmesi karşılığında, ABD tarafından rehin alınmıştır.

AKP niçin bu yasadışı işlere başvurdu? Bunlar salak mı? Evet salak!

İslam Birliği Başkanlığı ve Halifelik hülyasına inanan AKP, Davutoğlu’nun kışkırtmasıyla ülkemizi Ortadoğu bataklığına ve İslami Terör Örgütü denilen manyakların kucağına attı. Bu örgütleri silahlandırarak, besleyerek, maaşa bağlayarak gayri resmi olarak kullandı! Milli bütçeyi kullanarak bunu yapamazdı! Her şey açığa çıkardı. Bir müddet “Örtülü Ödenek” kullanıldı. O da yetmeyince yasadışı yollara başvuruldu.

Binlerce yıllık deneyime sahip Türk Devleti, bir anda kaçakçılık şebekelerin ve mafyanın oyuncağı oldu!

AKP iktidarının, özellikle İçişleri Bakanının Sedat Peker karşısında tir tir titremesinin nedeni budur…

Bugün Türkiye’de “kamu düzeni” kalmamıştır. Tapu delinmiş, hukuk devleti yok edilmiştir. Bir polis, bir Zekeriya Öz tipi Savcı ve FETÖ’cü bir yargıç sizin tüm malvarlığınıza el koyabilir ve sizi yıllarca sürecek bir zindan macerasına atabilir.

Kamu düzeninin bozulmasının en önemli gerekçesi, ülkemizin demografik yapısını bozacak “stratejik göç hareketleridir.” Ülkemiz Avrupa’daki çok sayıda devletin nüfusundan fazla sığınmacı istilası altındadır. Bu dayanılamaz bir çöküşün ve kaosun açılmasına neden olacaktır.

ABD önce, Suriyeli milyonları ülkemize süpürttürmüş, boşalan alanda da PYD/PKK’ya Kürt devletinin ikinci parçasını kurdurmuştur. Birinciyi zaten ABD-AKP-İsrail ortaklığı ile Barzani’ye kurdurmuştu.

Afganistan’da tarihinin en büyük yenilgisini alan ABD, şimdi de kendisi için savaşan Afgan militanlarını tahliye etmek için Türkiye’yi kullanmaktadır.

Tabii ki AKP’ye yargılanmama güvencesi vererek!

Türkiye’yi, çok ama çok zor durumlara sokacak, belki de ülkemizin parçalanmasına yol açacak bu uygulamanın siyasi sorumlusu tek başına

AKP İKTİDARIDIR.

AKP, kendisini kurtarmak için onu doğuran ANASINI bıçaklamaktadır. Durdurulmazsa, duramaz.

Artık AKP’de ortağı MHP’de akıl ve vatan sevgisi, sizler ömür…

Bizler, DOĞRU Partililer, Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, vatanseverler AKP’ye karşı demokratik yolları kullanarak, Anayasal direnme hakkımızı kullanacağız.

Bu mücadeleden bir milimetre geri durmayız. AKP’yi sandıkta ancak bizler durdurabiliriz.

AKP elbette yargılanacak! Yeter mi, yetmez.

Türk milletinden maaş alıp, anayasal ve yasal sorumluluklarını yerine getirmeyen askeri-sivil devlet memurları da yargılanmalıdır. Türk devletinin değil de, hırsızın, hainin memuru olmayı tercih edenler, mutlaka Türk Tarihi ve Türk Yargısı önünde hesap vereceklerdir. Sonları ibretlik olacaktır. Göreceksiniz!

Not:

Yarın, AKP’nin başımıza bilerek sardığı, önlem alınmazsa Türk devletini yıkabilecek “göç projesine” daha derin bakacağız.

Ne mutlu Türküm diyene ve sözünden dönmeyene!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap