SON DAKİKA
SON DAKİKA


İhanet müzesi
1.03.2024

DOĞRU Parti siyasi sorumluluk aldığında, ülkemizin Başkenti Ankara’ya İHANET MÜZESİ kuracak ve T.C Devletinin kararıyla, Türk devletine-Türk milletine ihanet edenlerin belgeleri burada sergilenecektir. Türk devletine ve Türk milletine ihanet edenlerin isimleri-resimleri her yerden silinecektir. Ortaokul öğrencilerinden başlayarak tüm Türk Gençleri İhanet Müzesini gezecek-görecek ve hainleri öğrenecektir.

Bir insanı aldatabilirsiniz!

Bazı insanları da bir süre için aldatabilirsiniz!

Fakat tüm ülke insanını sonsuza kadar aldatamazsınız…

AKP Genel Başkanı, sürekli yalan söylemektedir.

Ne zaman ki, seçimle ve belli bir zaman için göreve gelen biri kendisini padişah veya sultan yerine koyar ve “Buyruğumdur” diye ferman yayınlamaya kalkarsa, durum çok ciddi demektir. İvedi olarak tedbir alınmalıdır.

Demokratik rejimde, ne devlet bürokratlarına ne de vatandaşlara “BUYRUK” verecek bir makam-kişi yoktur. Aklı başında bir yönetici, Bakanlarından-bürokratlarından veya milletinden bir şeyin yapılmasını istiyorsa ancak rica eder. Siyasette esas olan zarafettir, saygılı bir üslup kullanmaktır.

Yönetici terbiyesini ve ağzını bozarsa, bizden aynı ağırlıkta karşılık görür…

AKP Genel Başkanı Kütahya’da konuştu; Dedi ki;

“Milletimiz 28 Şubat’ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz.

Bunlar, uzaya mekik gönderdi de başörtüsünün ucuna mı takıldı?

Hızlı tren yaptılar da başörtüsü bu treni raydan mı çıkardı?

Marmaray inşa ettiler de başörtüsü tüneli mi tıkadı?”

Bunu söyleyen ağzın sahibini biz hangi eylemlerinden biliyoruz? (Hepsi kayıtlı ve belgeli)

-Tam 11 yıl, CIA uşağı FETÖ ile ortaklık yapmasından ve Türk Devletinin Kozmik Odasına girilmesine izin vermesinden biliyoruz.

-Çözüm süreci denen ihanet sürecinde, PKK’lı katillerin serbestçe dolaşması için Vali ve Garnizon komutanlarına emir vermesinden biliyoruz.

-Türk milletinin malı olan Ege Adalarının Yunan’a peşkeş çekilmesinden biliyoruz.

-Türk devletine “TERÖR DEVLETİ” diyen Şivan Perver ile el ele olmasından biliyoruz.

-PKK katillerinin hamisi Barzani eşkıyasını “Türkiye seninle gurur duyuyor” diye alkışlatmasından biliyoruz.

-Türk ekonomisini batırmasından ve toplumun %80’inin açlık sınırı altında yaşamasına mecbur bırakmasından biliyoruz.

-Türk askerini-polisini-insanlarımızı katleden PKK Katillerini Habur’da davul zurna ile karşılatmasından ve bu itleri şeref localarında ağırlamasından biliyoruz.

Devletin soyulmasını, gri listeye alınmasını, ülkemize 13 milyon sığınmacıyı getirip,

Türk milletinin içine yerleştirdiğiniz demografik bombayı, tecavüze uğrayan bebeleri, öldürülen kadınların acılarını hangi örtü kapatabilir ki?

Aziz Türk milleti;

Biz DOĞRU Partililer, bu ekibin beyin ve ciğer röntgenlerini ve düşüncelerini biliyoruz, tanıyoruz.

Bizler için, yani Atatürk’ün Kuvvacıları için bunlar yok hükmündedir.

Anayasamızın ilk 6 maddesini, Ulus Devleti, Üniter Yapıyı, Atatürk İlke ve Devrimlerini

can pahasına koruyacağız. Cumhuriyeti, Türk devletinin kuruluş değerlerini ve Türk Ordusunun Kahraman Komutanlarını asla yalnız bırakmayacağız…

Devr-i Sabık yaratılacak, ihanet içinde olanlar Anayasa ve Hukuk çerçevesinde yargılanacak, İHANET MÜZESİ mutlaka kurulacak ve TRT’nin bir kanalı “TRT ADALET” olarak tüm yargılamaları canlı yayınlayacaktır…

AKP Genel Başkanı; kirli ittifak mı arıyorsunuz?

Hizbullah’ın siyasi ayağı olan ortağınıza bir bakın. Binlerce insanın, Gaffar Okkan’ın-polis ve askerlerimizin katillerini göreceksiniz. Danışmanlarınız ve dostlarınız Tansu Çiller’e, M. Ağar’a, Sinan Oğan’a, Reza Zarrab’a, Sezgin Baran Korkmaz’a bakın, neler göreceksiniz neler.

AKP Genel Başkanı ve Devlet Bahçeli sizlerin kirli olmayan ittifakınız bu mu?

Ne mutlu Türküm diyene ve sözünden dönmeyene!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap