SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hayalle yaşayan ishalle ölür!
16.04.2021

Köyün Bekçisi mezarlığı dolaşırken bir mezarın başında genç bir kadını dua ederken görmüş. Kadın duasını bitirdikten sonra, şalvarını sıyırıp mezarın üstüne oturmuş! Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen bekçi, “Ne yapıyorsun kadın, aklını mı kaybettin, kimin mezarı bu” diye bağırmış. Kadın, “Sevdiğim adam yani kocam yatar burada, onu çok özledim” demiş. Bekçi, “Tamam ama yaptığından utanmıyor musun” diye sormuş. Kadın, “Benimki bir ümit, bir hayal işte. Rahmetli sağlığında bana hep, sendeki bu döt ölüyü bile diriltir derdi. Bende devamlı deniyorum. Dedim ya benimki bir ümit, bir hayal işte, belki canlanır diye bekliyorum…”

Bir maskeyi bile dağıtamayan, bir türlü aşı bulamayan, salgını yönettiğini zanneden Sağlık Bakanı Koca; “Vakaların artmasından hepimiz sorumluyuz, yani 84 milyon kişi! AKP olarak biz 2004 yılında Hıfzısıhha Enstitüsü Aşı Üretme Bölümünü, 2011 yılında Hıfzısıhha Enstitüsünün tamamını kapatırken, bizi kimse uyarmadı ki! Biz müneccim miyiz ki, Virüs geleceğini bilelim! Mehdi bekliyorduk, virüs alçağı geldi. Tabii ki 84 milyon olarak sorumluyuz! Pardon, 83 milyon 999 bin 999 kişi sorumlu! Ben o zaman Sağlık Bakanı değildim, ben sorumluluk kabul etmem” dedi.

CB Yardımcısı Yimpaşçı Fuat;

“Sayın Basın Mensupları; Bu zevzek muhalefetin aklı bizim oyunlarımıza yetmez. Biz istesek dünyanın tüm aşılarını bir gecede indiririz! Yapmıyoruz, neden yapmıyoruz? Çünkü biz salgının sorumluluğunu tabana yaymak suretiyle, sosyal adaleti gerçekleştiriyoruz.

Bu zevzekler, Libya Sağlık Bakanı kadar olamadılar. Adam, “Aşılar, bir defada 150 bin doz olarak bu hafta gelecek” diye beyanat verdi. Siz nankörlük edip aşı yok diyorsunuz.”

CB Baş Danışmanı sazcı Kalın İbraam; Lebalep Kongrelerimizin starı olan Covid-19 Saraya danışman alınmayınca, kırıldığını iddia eden zevzek muhalefete şu yanıtı verdi! “Bu iftira alçaklıktır, darbe çağrısıdır, bize parmak sallamaktır! Covid-19 bizim elemanımızdır. Kendisi Reyisimize kırılmamıştır ve var gücüyle çalışmaktadır!”

CB Çoklu Maaşlı Baş Danışmanı Fahrenhayt Altın; AK-Gençlere çağrı yaparak, “Tamam kokain olayı yanlış ama, hapçılık da var. Hem yirmi küsur yaşındaki tıfıl danışman zevk içinde yaşıyorsa, siz bir de gerisini, düşünün. Herkesi AK-Yuvanıza bekliyorum, gelin köşeyi dönün” dedi…

CB Çift Tabancalı Jöleli Yiğit Baş Danışmanı; AK Belediyeciliğin nasıl yapıldığını cümle aleme gösterdik! AK Belediyemizin Almanya’ya eğitim için gönderdiği 45 kişiden 43’ünün geri dönmemesi iftiradır, bühtandır, darbecilik yapmaktır. Heyetimiz gittiği gibi dönecekti ama Almanya’daki FETÖ’cular bizimkileri yanlış otobüse bindirip kutuplara göndermişler. SADAT’a talimat verildi, gidip zorla da olsa getirecekler. Biz hiçbir arkadaşımızı geride bırakmayız…

Değerli Okurlar;

AKP yönetimi, aşırı stres ve nakit darlığına bağlı demans durumundadır. Şaşkındırlar yani! Şaşkın ördek gibi suya dipleriyle dalıp, yaralanabilirler! Onlar şu an halen hem sayıklıyor hem de hayalle yaşıyor. Yazının başlığındaki gibi bir duruma düşmemeleri için, kendilerinin uyarılmaları gerekmektedir.

Sizlerden, Beştepe Külliyesine rahatlıkla giren külyutmazlardan tanıdığınız varsa bu yazıyı onlara okutmanızı rica ediyoruz.

Haydi Rabia’mızı yapalım; “Tencere yuvarlandı tangır-tungur, Hoş geldin Burdur!” Haydaaa, kim yazdı bunu cama! Bu kongrede söylendi yahu!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap