SON DAKİKA
SON DAKİKA


Erbaş'ı sıkı tutun!
27.09.2021

Erdoğan, “Şunu bilsinler ki Ali Erbaş yalnız değildir. Diyanet İşleri Başkanımızı bu noktada biz asla yalnız bırakmayız” dedi. Aman Ali Erbaş Efendiyi sıkı tutun, sakın bırakmayın! O ve Kılıcı (Atatürk’e hakaret ederken elinde tuttuğu alet) bize çok lazım! Onsuz olmaz, onun yerini ne İsmail Kahraman tutar ne Ağlayan Kaşar Bülent Arınç ne de kırıtarak yürüyen Kız Bekir!

Ali Erbaş mutlaka yargılanacak! Ama önce, gerçek İslam Alimleri tarafından sınava çekilecek! Dini bilgisi Ebussuud Efendi ayarında mı, Börekçizade Rifat Efendi seviyesinde mi, yoksa Gasilhane İmamı Recep Efendi düzeyinde mi, o araştırılacak!

Ve kendisine sorulacak; Ali Efendi; Nasıl olurda bir din adamı olarak, burnunun dibindeki hırsızlıkları, gariban Müslümanların seccade şeytanları ve dolandırıcılar tarafından soyulmalarını görmezsin ve bunların aleyhine tek kelime edip, onları DOĞRU’ya davet etmezsin? Bu devleti kurmuş Müslümanlara hür insan olmayı ve ibadet özgürlüğünü armağan etmiş, senin adının Aleko değil de Ali olmasını sağlamış atamıza hangi cüretle terbiyesizce hakaret edersin?

Ülkede insanlar sıkıntı ve açlık içinde gezerken sen nasıl oluyor da, altın sırmalı kaftanlar, 20 milyon liralık arabalarda gezersin? Sen Hz. Peygamberimizde, bir gün bile böyle süslü bir kıyafet görülmediğini bilmiyor musun? Hangi vicdanla, hangi ahlakla, ülkenin çocukları kalacak yurt bulamazken, ülke borç içindeyken, sen dünyanın dört bir tarafına cami yaptırıp Türk Milletinin 500 Milyon Dolar parasını, harman savurur gibi savurursun? Sende hiç utanma, Allah korkusu kalmadı mı? Sen Hz. Ömer’i de bilmez misin?

Bu sınavdan sonra, tamamı Anayasa’yı ihlal suçu olan konuşmalarını, 5816 sayılı kanunu çiğnemesini ona kim emretti, böyle konuş diye kim tembihledi, kim korkma arkanda bütün ağırlığımla ben varım dedi, sorup öğreneceğiz. Son olarak bize Mehdi’yi nasıl ve ne zaman beklediğini, Mehdi için ne gibi hazırlıklar yaptığını, İslam Anayasası mucidi ve dilimizi Arapçaya döndürecek SADAT başkanı Adnan Tanrıverdi Efendi ile olan özel münasebetlerini anlatacak.

En sonunda, Diyanet yoluyla devlete sokulan militanları, tarikat ve Cemaatlere aktarılan paraları, Diyanetin yurtiçi ve yurtdışı harcamalarını, yeniden kuracağımız “Hesap Uzmanları Kuruluna” inceletip, Bağımsız Türk Yargısına havale edilecek.

Sayın Erdoğan, Ali Erbaş’a sahip çıkmak öyle lafla olmaz! Bak adamcağız, kelle koltukta “Din Adamları Devleti” için çalışıyor. Yakında Cami duvarına çarpacak, farkında bile değil! Bence Ali Efendi’yi, Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinde kalmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcısı veya Varlık Fonu Başkanı yap! Buralar doluysa, Merkez Bankası Başkanı da olur. Yimpaş Fuat, zaten onun için hazırlanan “Yimpaş” dosyasının altından kalkamaz. Bırak adam şimdiden müdafaasını yazmaya başlasın!

Bak Ali Efendi; Bir adet IŞİD Kadısı denen pislik, iki Askerimizin yakılması için fetva verdi. Adam Türkiye’de. Korunsun diye cezaevinde misafir ediliyor. Önümüzdeki Cuma hutbesinde, iki Askerimizin yakılması fetvasını veren pisliği lanetle! Korkma ağzına yapışmaz…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap