SON DAKİKA
SON DAKİKA


Devlet sizin partiniz mi?
22.01.2022

Yapabilseler fırıncılara talimat verip, AKP’li olmayanlara ekmek bile verdirmeyecekler! AKP; Türkiye Cumhuriyeti Devleti sanki AKP’nin Genel Merkez Binası imiş gibi, Türk Milletinin tamamının olan devletimizin kurumlarını, kendi siyasi ve ticari çıkarları için terbiyesizce kullanıyor! AKP Genel Başkanı ve AKP üst Yönetimi, Anayasa ve Yasaları hoyratça çiğnemeyi kendilerinde hak olarak görüyor. Onlara göre seçim kazandı ya, Başbakan oldu ya, “ister asar, ister keser!” Bu görüş, ne devlet adamlığına, ne siyasi ahlaka, ne de insanlığa sığar.

AKP’nin yasa tanımazlığının en büyük sebebi, maalesef Yüksek Yargı ve muhalefettir! Her gün AKP tarafından yapılan Anayasa ihlallerine sessiz kalan Yüksek Yargı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve muhalefet vicdanlarını nasıl rahatlatıyor, anlayabilmiş değilim! AKP’li Belediyelerin yatırım talepleri anında karşılanır, başka partilerden seçilen Belediye Başkanlarının projesi-finansmanı-yatırım programları hazırlanmış işleri utanmadan engellenir! İstanbul Belediyesinin metrobüs alımı, Adana Belediyesinin metro ihalesini engellediler! AKP’li olmayan Belediyelerin kadro taleplerini anında reddettiler! Bu davranışlar asla kabul edilemez. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Kim Anayasa ve Yasaların verdiği görevleri yapmadıysa, kim yasaları bir kişi veya grup yararına eğip büktü ise, DOĞRU Parti iktidar sorumluluğu aldığında, yargıda hesap vereceklerdir. Sizlere AKP’nin, vatandaşın kendilerine emanet ettiği “Devlet Gücünü” nasıl gaddarca kullandığının bir örneğini daha vermek isterim; Flash TV’nin sahibi Sayın Ömer Göktuğ vefat etti. Allah’tan kendisine rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileklerimizi bir daha iletiyoruz. Ömer Bey’in Bursa’da, eski stat’ın karşısında bir binası vardı! Göktuğ Tower’s! İçinde Migros’un da olduğu 120’den fazla iş yeri bulunuyordu! Dönemin Belediyesi ile bir sürtüşmesi vardı! Konu yargıya intikal etmişti.

O dönem Flash TV, AKP’yi desteklememişti! Dönemin Başbakanı Erdoğan, Bursa mitinginde intikam alırcasına, Göktuğ Tower’s’ı göstererek “Bu bina hala yıkılmadı mı? Belediye ne iş yapar? Burası yıkılacak!” diye bağırdı! Sonra yıllarca süren bir mücadele başladı! İşyerleri boşaltıldı ve yıkıldı! Fakat, 2021 yılın da Ömer Bey davalarını kazandı, Bursa Büyükşehir Belediyesinin “esas 2021/449 ve 1585 karar no ile” imar izni aldı! Yıllar süren mücadelesini sonunda kazanmıştı, Ömer Bey! Hangi vicdan, kendini devletin yerine koyan AKP ile yıllar süren mücadelenin Ömer Göktuğ’un vücut sağlığını bozmadığını iddia edebilir ki? İzninizle, AKP’ye oy veren vatandaşlarımıza seslenmek isteriz; “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun” Allah’tan geldik, dönüşümüz yine Allah’a olacak, deriz, değil mi? T.C Devletinin tüm olanaklarının sadece AKP için kullanılmasını onaylıyor musunuz?

T.C Devletinin “Kara Para Aklama-Uyuşturucu-Teröre Destek Veren Ülke” konumuna düşürülmesi sizleri rahatsız etmiyor mu? Tek yüzükten, dünyanın en zengin siyasetçileri arasında anılmayı kabulleniyor musunuz? İnsanların suçsuz yere zindanlara atılması, sizin inancınızı kanatmıyor mu? İslam dininin, siyaset için kullanılmasına gönlünüz razı mı? Aziz Türk Milleti; 20 yıl, insan yaşamında çok uzun bir zaman sayılabilir. Ama devletlerin yaşamında, okyanustaki bir damla gibidir. Kendi milletine kötülük yapanlar, kul hakkına saldıranlar, harama el uzatanlar, bir müddet sonra silinir giderler. Ne isimleri kalır ne resimleri ne de servetleri! Fakat, devletine ve milletine hizmet edenler, onuruyla çalışanlar, dünya durdukça unutulmazlar! Örneğin, Türk Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap