SON DAKİKA
SON DAKİKA


Değişen ne var?
19.03.2021

Görünüşte Milli Görüşün, gerçekte ise İhvan-ı Müslim’inin ilk Genel Sekreteri Erbakan, Milli Andımız konusunda şunu söylüyordu: “Okullarda çocukları, ‘Ne mutlu Türküm diyene!’ diye bağırtıyorlar. Bu yanlış. O zaman Kürdün de, ‘Ne mutlu Kürdüm diyene’ demek hakkı doğar. Andımız kaldırılmalıdır!”

Erdoğan ne diyor; “1930’larda Hitler ve Stalin gibi toplumu formatlamak için bu tür uygulamalar yapılıyordu. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde çocukların içtimaa dizildiği, ırkçı sloganlar okunan metinler göremezsiniz!”

Davutoğlu; “Milletimizin ortak vicdanı ve sözü olarak İstiklal Marşı varken, tek parti döneminin tektipleştirici sloganlarına ihtiyaç yoktur.”

Babacan; “Uygun iklim olduğunda, Anayasanın ilk dört maddesini tartışabiliriz. Demokratik bir devlet vatandaşına kimlik dayatmaz.” (Yardımcısı Yeneroğlu)

Aziz Türk milleti; Erbakan’ın, İstiklal Marşımız okunurken yere oturduğu, Hilafet Sancaklarının açıldığı, içki satan dükkanlara saldırıldığı Konya Mitingi üzerinden 41 sene geçti. İhvan damarından gelen, Erdoğan-Davutoğlu-Babacan gibi genel başkanların bugünkü söylemlerine bakınca, şu soruyu sormak ve yanıtını bilmek istemek, Türk Milletinin bir ferdi olarak hakkımız değil mi?

41 senede ne değişti?

Dünya değişti, iklim değişti, teknoloji gelişti değişti, Mars’a gidildi, insanlar değişti, virüsler bile mutasyona uğrayıp değişti, sadece İhvancı Bademler ve Bölücüler değişmedi! Hala hedeflerinde Türklük, Türk milleti ve Atatürk Cumhuriyeti düşmanlığı var. Laik Cumhuriyeti, hukuk devletini, demokrasiyi yıkmak ve yerine İran tipi bir Federe İslam Devleti kurmak. Tüm hedefleri bu! Bu hedefi görmemek için ya kör ya da hain olmak lazım!

İhvancı Siyasal İslamcılara göre; Türk kültürünü yok edip insanlarımızı Araplaştırmak, Bademler için demokrasi gereğidir! 5-6 yaşındaki bebelerimizi, kaçak kurslarda birer Taliban militanı olarak yetiştirmek özgürlüktür! Kız çocuklarımızın, tarikat yurtlarında cayır-cayır yanmaları, tektip insana karşı olmaktır. Okullarımızı imam hatibe çevirip, çocuklarımızı Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olarak yetiştirmek demokrat olmanın gereğidir!

Fakat; çocuklarımıza özlerini hatırlatmak, Türklüğü öğütlemek, doğru-dürüst-çalışkan olmalarını hatırlatmak, büyüklerinize saygılı olun demek, tektipçilik demek, Hitler ve Stalin’e benzetilmek oluyor!

Aziz Türk milleti; bunlar fikri namusları oluşmamış, Türklük bilincine ulaşamamış, bu aziz vatana ve özgürlüklere düşman zavallılardır. Milli Andımızın, dünyada örneği yoktur diyerek yalan söylerler. Doğrusu, dünyanın büyük devletlerinde benzer antlar her gün okunur…

DOĞRU Partililer olarak bizler bu Bademleri çok iyi tanırız, biliriz. Bunlarla demokratik yolla mücadele ederiz, sandıkta yeneriz ve tarihin derinliklere göndeririz. Bizi üzen ve içimizi karartan, vatansever-demokrat-laik olduklarını söyleyen partilerimizin İhvancı Bademlerle kolkola girmeleri ve hepsinin AKP’ye benzemeye çalışmalarıdır. Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Akşener, defalarca Davutoğlu-Babacan ikilisi ile televizyonlara çıktılar ve onları parlattılar! Hatta birlikte ittifak yapacakları işaretini de verdiler! Kendileri bilir. Biz DOĞRU Parti olarak çok berrağız, netiz;

“Ne mutlu Türküm diyene!” ve “Milli Andımız” Türk milletinin birliğini, milliliğini, ulus devlet yapısını, bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü bildiren ve unutmamamızı sağlayan metinlerdir ve en kısa zamanda her yere asılacak ve tüm okullarımızda okutulacaktır…

Ne mutlu Türküm diyene ve sözünden dönmeyene!

Sağlık ve başarı dileklerimle….

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap