SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bunların Sorumlusu Kim?
23.02.2021

Herhangi bir ülke terörü destekler, normalden sapıp teröre taviz vererek çözüme ulaşacağını düşünürse, o koruduğu terör örgütü var ya döner gelir önce o ülkeyi vurur. Büyük acılar yaşanır! Başka ülkelerde yaşanmış terör olaylarını, ülkenin geçmişindeki benzerlerini ve sonuçlarını bilmeyen araştırmayan yöneticiler, hatalarının bedelini ağır öder!

Suriye, çok uzun zamandır “Terör Devleti” olarak yaşadı. Çevresine zarar verdi.

Bugün, toprak bütünlüğü kalmamış, sınırlarının ancak %15 kadarını kontrol edebilen, su ve doğal kaynaklarının %70’ini PYD üzerinden ABD’nin yönettiği, milyonlarca insanını kaybetmiş bir ülke haline geldi!

Afganistan’da Ruslara karşı El-Kaide’yi, Taliban’ı yaratan ABD, Ticaret Merkezi ve İkiz Kulelerde bizzat yarattığı Selefi örgütler eliyle büyük acılar yaşadı! Bu açgözlülükten, küresel çeteler gibi davranmayı sürdürdüğü takdirde daha çok acı yaşayacak! Güney Amerika ülkeleri, İngiltere, İrlanda, Vietnam, İspanya gibi çok sayıda ülke bu yanlışa düştü, başları çok ağrıdı! Fakat hiçbir ülke bizim gibi 37 yıldır süren bir kanama yaşamadı.

AKP 2002 yılında iktidara geldiğinde PKK Terörünü hemen hemen sıfır noktasında devralmıştı. AKP, kendisini iktidara getiren demokratik ortamı, Laik Cumhuriyeti yıkmak için kullanmaya kalktı. Emperyalist devletlerin kışkırtmasıyla, 22 ülkenin sınırlarını değiştirecek BOP denen tuzağın Eşbaşkanlığını “Suç Ortaklığını” kabul etti. Bölgemizi ilgilendiren, ülkemizin zararına olacak tuzakları göremedi ve kendisine dayatılan rolü ısrarla oynamaya devam etti.

AKP ne diklendi, ne de dik durabildi. İran’ın Molla yönetimi kadar olamadı. Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Libya’da emperyalist devletlerin planlarına hizmet etti. Her biri sapık kafa kesici olan Selefi Örgütlere yakın durdu! El-Kaide, İŞID, El-Nusra gibi örgütlerle ilişki içinde oldu. Bir ara, Türkiye’de AKP’li Büyükşehir Belediyeleri İŞID’ın Askere alma şubesi gibi çalıştılar! Yaralanan militanlar Türk Hastanelerinde bedava tedavi edildi. Maddi destek sağlandı!

Aynı yanlışlığı, PKK Terörü ve Barzani olayında da yaşadık.

AKP, Barzani’nin Kürt Devleti kurmasına destek oldu. Onu Büyük Kongresinde konuşturdu alkışlattı. Karşılıklı mazot ticareti yapıldı. Barzani’nin Türkiye’deki 80 şirketine göz yumuldu. Kaçak sigara işi Barzani ailesi tarafından yapılmaktadır…

Çözüm süreci denen “İhanet Süreci” başlı başına AKP’nin bilerek planlayarak yaptığı bir yıkım plandır.

Çözüm Süreci, PKK silah bırakırken değil; 11 Ekim 2011’de Hakkari’de, Çukurca’da Polis ve Jandarma binalarıyla güvenlik noktalarına saldırıp 24 Askerimizi şehit ederken başladı! 02 Eylül 2012’de Beytüşşebap’ta, Askeri Birliğimize saldırıp 10 Askerimizi şehit ederken devam etti.

09 Haziran 2014’te Diyarbakır Lice’de 2. Hava Kuvvet Komutanlığı Kışlası içindeki Türk Bayrağı indirilirken sürdü. AKP’nin, Diyarbakır’da “PKK şehitlikleri (!)” kepazeliğine destek verdiği henüz unutulmadı.

Habur, Hendek, Yıkım rezilliği de unutulmadı!

FETÖ, Menzil, Kozmik Oda, Reza Zarrab, Saatçi Zafer, Boyunsuz Muammer, Eskort Egemen, TOKİ Erdoğan, soygunlar, rüşvetler, İmar Hırsızlıkları, ballı ihaleler, beşli çeteler, hiçbiri unutulmadı, kayıtlarda ve hafızalarda aynen duruyor…

Eyy AKP!

Bunların ve daha nicelerinin tümünün sorumluluğu sizce kimde? Sakın “Devlet” demeyin. Devlete yeterince zarar verdiniz zaten. O “Devlet” dediğiniz var ya, şimdi hesap sorma sırası onda! Kaçamayacaksınız…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap