SON DAKİKA
SON DAKİKA


Batsın sizin adaletiniz
19.01.2022

Yılmaz Özdil’in Sözcü gazetesindeki pazar günkü yazısı, beni benden alıp derin üzüntülere attı. Bir siyaset ki; 25 yıldır 28 Şubat gerçeğini Türk milletine anlatamamış, batsın öyle siyaset! Bir yargı ki; anayasal bir kurum olan Milli Güvenlik Kurulunun tavsiye niteliğindeki kararlarının uygulanması için Bakanlar Kurulu kararı almış Başbakan Erbakan’ı, yönetmelik üstüne yönetmelik çıkaran bakanları görmemiş, suçlamamış, tüm suçu kendisine verilen emirleri uygulamak olan Türk ordusunun şerefli komutanlarını iki defa zindana atmış, batsın böyle yargı!

Bir insanlık ki; adam 28 Şubat kararlarını uygulamış ama sonra cumhurbaşkanı olmuş, kadın, içişleri bakanı olarak 28 Şubat’ta tüm valilere talimat verip, kararların uygulanmasını adım-adım takip etmiş. Fakat 80 yaşın üzerindeki emekli askerler zindana atılınca ikisi de seslerini çıkarıp “Sorumlu biziz askerler hükümetin emirlerini uyguladılar” diyememişler, batsın böyle insanlık! 28 Şubat; Türk devletinin irticaya karşı kendini savunma refleksini kullanmasıdır. Eğer o kararlar uygulansa idi, Türkiye bugünkü noktaya gelmezdi! Kurmay akla sahip komutanlar, CIA ajanı FETÖ’nün tuzağını göremediler, batsın böyle kurmaylık! 28 Şubat davasında mahkemeye, “RefahYol Hükümetini yıkan biziz, bizi mahkemeye dahil edin” diye iki defa yazı yazdık. Nedense talebimiz kabul edilmedi! 28 Şubat’ı önümüzdeki günlerde etraflıca yazacağız.

Bugün işimiz başka! İranlı dolandırıcıyı TV’ye çıkaran ve ona “vatansever” diyen kişi Saray’da! Rüşvet alan bakanlar, haram paralarını çatır çatır yiyip arsızca dolaşıyor! Merkez Bankamızın dibini delenler, Paris’te keyifte! 28 Şubat’ta içişleri bakanı olarak kararları uygulayan kadın, Türk milletinin Montrö Antlaşmasından kaynaklanan haklarını savunan emekli amirallere “ZEVZEK” diyor, zindandaki 80-85 yaşındaki askerleri görmezden geliyor ve Türk milletinden başbakanlık bekliyor! Ana Muhalefet Genel Başkanı, zindandaki askerler için tek kelime etmiyor ve Türk milletinden cumhurbaşkanlığı bekliyor!

Bugün başımıza bela edilen ekonomik krizlerin ve Suriyeliler olayının yaratıcıları ise utanmadan, Türk milletinden yine ve bir daha yetki istiyor! Fakat Ahmet Çörekçi, Aydan Erol, Cevat Temel Özkaynak, Çetin Doğan, Çetin Saner, Çevik Bir, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Hakkı Kılınç, Kenan Deniz, Vural Avar ve Yıldırım Türker, rütbeleri ve hakları alınmış olarak 4 metrekarelik zindanda tutuluyor!

Tarikat mensubu general serbest, Türk Devletinin Kurucusu Atatürk’e küfreden yobazları ziyaret eden “özel üniformalı” kişi Milli Savunma Bakanı olarak atanmış, onun komutanları zindanda! Batsın böyle silah arkadaşlığı! Askeri helikopteri, babasının taksisi gibi kullanıp, milletin parasını utanmadan harcayan adam, bakan. Ege adalarına çöken Yunan generali, TSK helikopterinde gezer. Çetin Doğan zindanda, elektrikli ısıtıcısının elektrik parasını kendi öder. Saraylara bütçe muslukları sonuna kadar açık, fakir fukara aç, Türk milletinin gerçek komutanları zindanda ömür tüketir. Batsın böyle adalet!

DOĞRU Parti Türk milletine söz veriyor… İktidar sorumluluğu aldığımızda, Türk ordusunun komutanları derhal serbest bırakılacak, tüm hakları ve rütbeleri iade edilecek ve Türk devleti adına kendilerinden özür dilenecek. Komutanlarımızın atıldıkları zindana, Anayasamızın vermediği yetkiyi kullananlar, yargıyı FETÖ’ye ve AKP’ye teslim edenler, suçsuz insanlara zulmedenler, milleti ve devleti soyanlar girecek. İşte o zaman vicdan sahibi olanlar şunu diyecekler: Adalet yerini buldu. Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap