SON DAKİKA
SON DAKİKA


Almanya’ya Erbaş’ı gönderin!
5.09.2021

Almanya’nın “BaFin” (Almanya Federal Finansal Otoritesi) adlı bir kuruluşu var. Bizdeki BDDK gibi. Bu kuruluş Almanya’daki Ziraat Bankasını inceliyor ve ciddi yolsuzluklar belirliyor. TC Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünden gönderilen dört genel müdürü “Liyakatsiz” bulduğu için reddediyor, bankaya ağır para cezası kesiyor. Şimdi de bankaya “kayyum” atamaya hazırlanıyor. Hani AKP’nin Türkiye’de belediyelere, özel şirketlere, dağlara, taşlara atadığı gibi! Almanya tarihinde bu bir ilk imiş! BaFin, 50 yıldır hiç kayyım atamamış! İlk kez oluyormuş! Adamlar şaşkın! Harıl harıl kayyım nasıl atanır, kimi atayalım diye çalışıyorlar…

Onlar çalışadursun, Bademler ne yapıyor? Rezilliğimizi tüm dünyaya yayanlar hakkında Türk milletine bilgi verdiler mi? Hayır! Sanki böyle bir yolsuzluk olmamış gibi, umurlarında bile değil! Badem ve Püskevitçi, şimdi seçim kanununu nasıl değiştiririz, yeni anayasayı nasıl yaparız (sanki uyacaklarmış gibi) diye Türk milletini oyalamaya çalışıyorlar! Bu meselenin ucu vatandaşa batacağı için, Bademlere güzellik yapalım dedik; Almanya ile problemimizi çözmenin bir yolu var! Fakat çok dikkatli olmak lazım. Çünkü Almanlar, Bademlerin ne mal olduklarını bizlerden daha iyi biliyor. Nereden mi? Gurbetçilerden para toplayıp, garibanları dolandırmak Bademlerde! (Yimpaş-Kombassan vs) Deniz Feneri e.V Davasında, Almanların “Yüzyılın Yardım Soygunu” dediği dolandırıcılık Bademlerde! (Yüzyılın soygunu dosyasının nasıl olur da tam 3 yılda Türkiye’ye gittiğini bile henüz çözemediler!) Osmanlı Ocakları gibi onlarca dernekte, serserileri toplayıp insanları haraca kesmek Bademlerde! Bu yüzden çok dikkatli bir atama yapmalıyız. Tam on ikiden vurmak zorundayız! Önerim, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı, Almanya Ziraat Bankasına müdür olarak atayalım! Adamın on parmağında yüz hüner var. Bir kaftanı var, padişahlarımızda yok! Zırhlı arabası ise zaten kimsede yok! Orman Yangını olur, adam orada!

Okur üfler, yangını söndürür. Sel olur, adam orada! Sakalını bir sıvazlar, sular geri geri akar! ASSAM’da “İslam Anayasası hazırlanır, başında yine o! (Resmi dilimizin Arapça olacağı Anayasa) Mehdi gelecek diye hazırlık yapılır, adam başrolde! Atatürk’e hakaret mi edilecek? Adam elinde kılıçla Ayasofya minberinde hazır! Türkiye dışında 22 camiye, 500 milyon dolar paramızı harcamak da onda! Yargıtay’da Adli Yıl mı açılacak, Şeriat Hukukunu savunan Erbaş yine orada! Pozitif Hukukun temsilcisi olması gereken Yargıtay Başkanının bir eksiği vardı, sarığını takmayı unutmuş, garibim! Buradaki en önemli nokta şudur; Almanlara denecek ki; ya Erbaş’ı kabul edip denetçilerinizi bankamızdan çekeceksiniz ya da onu oraya DİTİP ALMANYA (Diyanet İşleri Türk İslam Birliği) Temsilcisi olarak göndeririz, o da hepinizi İhvancı yapar! İnanın adamlar dinlerinden olmamak için derhal kabul ederler. Böylelikle skandal boyutundaki bu rezilliği de suratımıza tükürseler, “Yarabbi şükür, yağmur yağıyor” olgunluğuyla (!) ve duayla geçiştiririz… Ey utanmaz, arlanmaz Bademler! Türk milletini rezil edeceğiniz başka bir ülke kaldı mı? Bulaştığınız Pudra TOZU işleri de yakında patlarsa, tam rezil olacağız. İnsan içine çıkacak yüzümüz kalmayacak! Aziz Türk milleti; Bunları size yazacak, söyleyecek bir tane parti, bir tane genel başkan bulun, bulursanız da başınızda taşıyın. Bunları ancak mazileri temiz DOĞRU’lar söyler.

Bırakın bizlere tv-gazete ambargosu uygulasınlar, bırakın bizi yok saysınlar. Siyasette zamanlama çok önemlidir. Öyle bir geleceğiz ki, başta Bademler olmak üzere, emperyalizmin uşakları, Türk ekonomisini, sanayisini, tarımını bitiren, insanlarımızı ayrıştıran, bizlere gülmeyi, hayattan zevk almayı unutturan bu asker ve millet düşmanları kaçacak delik arayacaklar. Kim Türk milletinin bir kör kuruşunu harama harcadıysa, kim Türk milletinin Anayasada verdiği yetkiyi bir santim aştıysa, hesabı hukuk önünde sorulacaktır. Atatürk’e, Türk milletine, indirilmiş Gerçek İslam’a ihanet edenlerin ismi resmi her yerden indirilecek, Cumhuriyet düşmanlarının adları silinecektir. Ne mutlu Türküm diyene ve sözünden dönmeyene! Not: 28 Ağustos 2021 tarihli yazıda, Sn. Mustafa Yıldırım’ın “Zifiri Karanlıkta 2” adlı 2’nci Cilt, kitabından alıntı yapıp, yararlandım. Teşekkür ederim. Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap