SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ak Toz’un Yiiiiiğit Erleri
5.04.2021

Yalancı pehlivanın biri sürekli öğünürmüş! Ben her pehlivanı yenerim, karşıma kim çıkarsa göbeği yıldızları görür! Mahallenin delikanlılarından birinin canına tak demiş ve buna meydan okumuş. İkisi meydana çıkmış, delikanlı bu sahtekarı yakaladığı gibi yere yapıştırmış! Delikanlı, yerden kalkmakta zorlanan adama elini uzatıp kaldırırken sormuş; Dayı, senin adın ne? Adam; Muuusaaaaa demiş! Delikanlı; Benim de adım Musa ama o kadar uzun boylu değil…

Sizlere bugün AK-TOZ’dan üç adet YİĞİİİİİT ER tanıtacağım; İlki, dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç!

Kayınpederi Ali Yüksel, Erdoğan’ın Milli Görüş günlerinden arkadaşı. Almanya’da Deniz Feneri e.V dahil, çok sayıda işçi şirketi için camilerde para toplayan bir AK-MATİK! Almanya’da kendini Şeyhülislam ilan eden, dört karısıyla aynı evde yaşayan biri. Onun Erdoğan’dan isteği üzerine damadı AK-TOZ Samsun Milletvekili oldu. Kılıç daha önce Kanal 7 ve NTV’de sunuculuk yaptı.

Kayınpeder, Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı, damat da Spor Bakanı oldu. Olmasına oldu ama, habersiz yaptığı bir ihaleden dolayı, Bakanlar Kurulu toplantı Salonunun önünde, Başbakan tarafından tekme tokat dövüldü ve 17 Aralık rezaletinden sonra, o grubun içine eklenerek kabineden atıldı. Bakan, YİĞİİİİİT ER olarak anılırdı ama o kadar uzun boylu olmadığı görüldü!

İkinci YİĞİİİİİT ER, Amerikalıların “Pilli Tavşan-Energizer Bunny” dedikleri ve çok sevdikleri Ahmet Davutoğlu’dur. Başbakan Başdanışmanlığı- Dışişleri Bakanlığı-Başbakanlık-AK TOZ Genel Başkanlığı yaptı. Ortadoğu’da en çok insan ölümlerinin-tecavüzlerin-göçlerin-soygunların yaşanmasına neden olan Suriye politikasının ve 7 Haziran-1 Kasım Genel Seçimleri arasında ülkemizde yaşanan ölümlerin-bombalamaların-akan kanların Siyasi Sorumlusu. Bence İnsanlık Suçu işlemiş biri!

Davutoğlu AK-TOZ Genel Başkanı ve Başbakan iken, Saray talimat verdi;

İstifa et ve kaybol!

“Serok Ahmet” Davutoğlu, hiç itiraz etmeden, ne oluyor, neden, ben kukla mıyım, demokrasilerde böyle şey olmaz, ancak dikta rejimlerde olur, hani biz demokrattık, bize de mi lololo diyemedi ve emri yerine getirdi, istifa etti. Davutoğlu, endamı sayesinde YİĞİİİİİT ER olarak anılırdı ama o kadar uzun boylu olmadığı görüldü!

Üçüncü ve son YİĞİİİİİT ER, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tur!

AK-TOZ’lu Milletvekilleri meclisten kaytarınca, muhalefet Reyiz’in bir yasasını reddetti. Reyiz o kadar kızdı ki, söylediği sözlerle adamı dövmekten beter etti! Şentop, artık kolay kolay Reyiz ile karşılaşmak istemez. Koşa koşa meclise gitti ve hem meclisin saygınlığına, hem içtüzüğe en büyük darbeyi vurdu. Yetinmedi, masaları yumrukladı, beni kurtarın diye yalvardı, Grup Başkan Vekilini tehdit etti ve kendi kendini bitirdi!

Bu olaya kadar YİĞİİİİİT ER olarak kabadayı gibi dolaşan Şentop ’un da o kadar uzun boylu olmadığı görüldü! Artık onun adı PİŞMANİYECİ YİİİİİĞİT oldu! Bir koltuk uğruna, ne adamlar kapıkulu oluyor, ne haysiyetler satılıyor Ya Rab…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap