SON DAKİKA
SON DAKİKA


AK - Adalet iş başında
7.04.2021

FETÖ ile işbirliği ve ortaklık yapan, siz! FETÖ’nun Kozmik Odaya girmesine izin veren, siz! PKK ile Oslo ve Londra’da devlet yetkililerini görüştürüp, PKK’yı Türk Devletinin muhatabı yapan, siz! Türk Askerini, Polisini, Korucusunu şehit eden katilleri Habur’da serbest bırakan, siz! Çözüm sürecinde, Valilere emredip “PKK’lılara dokunmayın” diyen siz! Hendekler ve tüneller kazılırken, görmezden gelen yine siz! 7 Haziran 2015 ile 1 Kasım 2015 arası katliamların sorumlusu, siz! Türk Ordusu Komutanları, FETÖ ile birlikte zindana atan, siz!Sonradan, “Evet bu kumpasmış, aldatıldık” diyen yine siz!

Anayasa’dan Laiklik çıkarılsın diyen siz! Hilafet 15 dakikalık iş diyen, siz! İstanbul’u Başkent, resmi dilimizi Arapça yapan siz! Eğitimi, tarikatların emrine veren siz! 15 Temmuz darbe girişimine engel olmayan paşayı, Bakan yapan siz! Bir gecede, yargı kararı olmadan yüz binden fazla kişiyi işten atan siz!

Milli andımızın okunmasını yasaklayan siz? Atatürk’e, Cumhuriyete saldıran, hukuku siyasallaştıran siz! Tarihimizin en büyük soygununa izin veren siz! Türkiye’yi boğazına kadar borçlandıran siz! Türkiye nüfusunun üçte ikisini açlığa mahkum eden siz! Merkez Bankasını boşaltan siz! Saraylarda keyif çatan, zenginleşen yine siz…

Gözaltına alınanlar kim? Türk Ordusunun emekli olmuş değerli Amiralleri! Ne yaptı bu Amiraller? Anayasaya ihanet mi ettiler? Yargıyı köle mi yaptılar? Kokain partisi mi verdiler? Reza Zarrab denen piçin önüne yatarak, rüşvet mi aldılar? Yurtdışında gökdelenler, rafineriler, milyarlarca dolarlık gizli hesaplar mı açtılar? Türk Askerlerini şehit eden PKK önderi Osman Öcalan’ı TRT’ye mi çıkarttılar? Kul hakkı mı yediler? Çaldılar mı? Yunan, 18 adamıza el koyup silahlandırırken, Siyasi İradenin verdiği emre mi uymadılar? Vatanı mı sattılar?

AKP, AK-TOZCU oldu, şimdi AK-GARDİYAN olmak yolunda ilerliyor! Yarın, olağanüstü hal ilan edip, diktayı resmileştirirlerse şaşırmayın!

DOĞRU Parti Genel Başkanı olarak Emekli Amirallerin bildirisinin altına imza attığımızın Türk Milleti tarafından bilinmesini isteriz. Bu can bu bedende olduğu sürece, Atatürk ve demokrasi düşmanlarıyla mücadelemize, anayasal çerçevede devam edeceğiz…

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden dönmeyene!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap