SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bunları demişiz!
27.09.2022

Ben Trabzon’u masa başından yönetmeyeceğim. Gençliğimi, birikimimi bu şehre adadım. Ben bu şehirde yaşayan insanları mutlu etmek, şehrin verimini geri kazandırmak izin geliyorum. Üretime yönelik faaliyetlere zemin hazırlayacağım. Muhtarlar meclisi kuracağım. Sahilde az katli olan bir şehirler arası otobüs terminali yapacağım.

Sahilde yapacağım az katli şehirler arası otobüs terminalinin hemen yanında “İlk Yardım Polikliniği” inşa edeceğim. İtfaiye teşkilatının adını “İlk Yardım ve İtfaiye Müdürlüğü’ne dönüştüreceğim. 911 Avrupa-Amerika uygulamalarını geliştireceğiz. Makine parkı sürekli bakımlı, takipli, işlevsel olacak. Ustaların da çırakların da görüşü alınacak.

İşçilerimiz ile birlikte çay, peynir, ekmek yiyeceğiz. Belediye olarak, stratejik hedefimiz; ekonomik olarak zengin olmak, politik olarak zengin olmak, eğitim olarak zengin olmak ve kültür olarak zengin olmaktır.

Trabzonspor’u ihmal etmeyeceğiz. Kız Sanat Enstitüsü Mezunlarından, Bayan Zabıta Ekibi kuracağım. Karadeniz Ekonomik İşbirliğinde söz sahibi olmak temel hedefimizdir. Profesyonel bir gıda kontrol laboratuvarı kuracağım. Sadece yol-kanal yapmayacağım. Ben İnşaat Yüksek Mühendisiyim ve de aynı zamanda profesörüm. Şehrin sorunlarından ben rahatsız olurum.

Büyükşehir’e Büyük Projeler

Kireç Stabilizasyonu

Asfalt Geri Dönüşüm Uygulamaları

Yenilikçi Asfalt Kaplama Türleri

Elektromekanik çoklu otopark

Trabzon Gümüşhane Etkileşimi

AB Projeleri

Güçlü UKOME ve Ulaşım Ana Planı

Bölge Siyaseti Anlayışı

Prefabrik Beton Türleri

Güney Çevre Ekspres Yol

Arge laboratuvarı

Güncel Katkı Uygulamaları

Bitüm Emülsiyonu Üretimleri

Atık Plastiklerin Değerlendirilmesi

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap