SON DAKİKA
SON DAKİKA


Burak Yılmaz olayında gerçek ne?
25.08.2018

Gündemden bir türlü düşmeyen Burak Yılmaz’ın transferi... Burak Yılmaz, Trabzonspor’a tarihinin en büyük transfer parasını kazandırmış, en çok gol atmış futbolcusu.. Başkan Ağaoğlu cephesinden bakınca eğer Beşiktaş istiyorsa Başkanı beni araması lazım diyor. Şenol Güneş; Trabzonspor’un Burak Yılmaz’a bu kadar ihtiyacı olduğu bir ortamda onu gerçekten transfer etmek istiyor mu? Net belli değil...Teknik Direktör Ünal Karaman golcüsünün gitmesine onay veriyor mu? Vermiyor mu? Kendi ağzından henüz net bir şey duymadık... Yoksa yönetim içinden birileri tepki almaktan korktukları için mi algı operasyonu yaratıp Burak Yılmaz gitmek istiyor diyerek bunun alt yapısını mı hazırlıyor.? Yakında kokusu çıkar.. Taraftar Burak Yılmaz’ı çok seviyor gitmesini asla istemiyor. Çünkü onlar için Burak demek gol demek... Ya Burak Yılmaz ne diyor? İşin ilginç olanı da bu. Hakkında herkes yorum yapıyor ama profesyonelliği gereği hiç yorum yapmıyor.

KARADENİZ’E KONUŞTU

Basına herhangi bir açıklama yapmasa da. Burak Yılmaz, Perşembe günü sadece ve sadece Karadeniz Gazetesine açıklamada bulunarak; Trabzonspor’u ve Trabzon’u çok seviyorum ayrılma düşünmem asla olmaz, Trabzon benim evim, burada kendimi huzurlu hissediyorum. Ben burada gol kralı oldum. Burada Burak Yılmaz oldum. Taraflarımızla hiçbir zaman kötü olmadım. Onları attığım gollerle sevindirmek benim mutluluk kaynağım. diyor. Burak Yılmaz bunları söylemişse o zaman bu transfer neden hala gündem de.!!! Bende yazılarımda çoğu zaman Burak Yılmaz’ı acımasızca eleştirdim. Eleştirinin diğer bir adı da aslında övgüdür. Daha iyi olması istemiş olabilirim. Ama onun Trabzonspor’luluğundan ona olan sevgisinden asla şüphe duymadım. Asıl mesele doğru kim söylüyor yada söyleyecek!!!

EN SON BURAK GİDER!

Burak Yılmaz’ı transferde gündemde tutmak kime ya da kimlere ne kazandıracak. Trabzonspor’a katkı veren futbolcularda gönderilecek en son futbolcu Burak Yılmaz’dır. Trabzonspor taraftarı gerçek anlamda Burak Yılmaz olayını biliyor mu? Yoksa birilerinin kamuoyuna verdiği bilgiler üzerinden mi bilgi sahibi oluyor... Burak Yılmaz Trabzonspor’un en önemli değeridir. Gizli pazarlıklara alet edilmemelidir. Bir an önce sakatlık döneminin atlatılmasında destek verilmeli saha da yerini alması sağlanmalıdır. Trabzonspor yönetimi ekonomik ve politikalarında kamuoyuna şeffaf bir tablo ortaya koyarken neden Burak Yılmaz olayında bu kadar şeffaf değil? Burak Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Hakkında bu kadar yargısız infaz gizli hesaplar yapanlara rağmen o hala Trabzonsporlu olduğunu ortaya koyup sessiz kaldığı için... Burak Yılmaz’ın transfer olayını çıkarın artık Trabzonspor’un gündeminden, enerjinizi onun bir an önce sahada yer almasına harcayın. Yoksa hiçbir şey gizli kalmaz. Birileri altında kalır....

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap