SON DAKİKA
SON DAKİKA


Türkiye’de neler oluyor?
30.06.2021

“Türkiye’de neler oluyor?” sorusunun cevabını; “En kötü gerçek, en güzel yalandan iyidir” hakikatinin penceresinden bakarak arar isek işe yarar!

Yoksa yalanla avunmayı tercih eder de, çıkarınız için kapıdan içeriye girmesine sessiz kaldığınız şeytanla, bir arada olduğunuz evin penceresinden bakarsanız nelerin olup bittiği gerçeğine doğru cevap bulamazsınız.


Bulamadığınız için de, yalanla ve yanlışla haşır neşir olmayı sürdürür, Allah’ın “insan” diye yaratıp, “akıl” ile donatıp, “kul” hanesine kaydedip, kullansınlar diye “irade” verdiklerinden sayılmazsınız!


Aslında “Türkiye’de neler oluyor?” sorusuna aranılan cevap, “Nereden bakıldığına da bağlıdır.”

Mesela gazeteniz Karadeniz’in 25 ve 28 Haziran 2021 tarihli nüshalarının 3’üncü sayfalarında yer alan haberlere akıl ile göz atıldığında bölgede, dolayısıyla da ülkede asayişin, ahvalin ne halde olduğu anlaşılabilir.



“Bunlar insanlık dışı ameller” dedirtecek yüzlerce, binlerce vakanın içinden mizanpajcı meslektaşlarımın bir sayfaya sığdırabildikleri 10-15  tanesi toplumun ne halde olduğunu, ne hale düştüğünü net bir şekilde ortaya koyuyor.


Maalesef Türkiye çok çekirdeğini çok önemsediğimiz ailenin teşkil ettiği toplumsal yapısıyla anlatılamaz, anlaşılamaz ve de insan olma, irade kullanma adına kabul edilemez bir hale gelmiştir.

Nedeni nedir?

Bir şeylerin değil, çok şeylerin kitabına uygun şekilde değil de, yanlış yapılmasındandır.

Çözüm, Türk Milleti’ni var eden kuralları içeren fabrika ayarlarına dönmektir. Ama bunun için önce bozuk ayarlı fabrikadaki üretim şekline son vermek gerekir. Bunu unutmamak lazım!

 

SBK TAMAM, DİĞERLERİ DEVAM!


Türkiye’de suç (özellikle de paralı pullu işlerle ilgili) suç işleyip, yurt dışına firar eyleyenler (öyle veya böyle) için sıkıntı yok!

Ama işlediğiniz suçun ABD’ye sirayet eden kısmı var ise (hele de dolarla ilgili), sıkıntı çok!

İnterpol hemen sizi yakalar, gözaltına aldırır, sonra da derdest ettirir.

SBK örneğinde olduğu gibi!

Ancak, “tosuncuk” veya “kripto paracı” gibi ABD’ye dokunmamış,  dolandırıcılıkta sadece Türkiye ile ilgili kalınmış ise, başta tatil beldeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında gezer durursunuz!

Öyle olmuyor mu?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap