SON DAKİKA
SON DAKİKA


"Her şey vatan için"
9.02.2018

Afrin'de ''Zeytin Dalı Harekatı'' adı verilen harekat kapsamında, terör örgütlerine karşı yapılan operasyon başarıyla devam ediyor. Sınırlarımızdaki terör tehdit ve işgaline karşı; vatanımız, sınır güvenliğimiz ve ülke çıkarlarımız için yapılan bu operasyonda milletçe dualarımız Ordumuzla, Mehmetçiğimizle! Allah ordumuzu muvaffak etsin, Mehmetçiğimizin, ana kuzularının yar ve yardımcısı olsun.

Afrin harekatı başarılı bir şekilde devam ederken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu süreci başarıyla yönetmektedir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde; devletimiz ve hükümetimiz, aldığı kararlarla, halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya ve yatırımlara devam ediyor. Türkiye'nin içinde bulunduğu olağanüstü hal kapsamında ülkemizin güvenliği için, olabilecek olan terör saldırıları ve protestolara engel olabilmek için, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu öncülüğünde İçişleri Bakanlığımız, başarılı çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Ülkemiz ve devletin üst yönetim kademeleri zorlu bir süreçten geçiyor. Türk halkı, milli ve manevi duyguları güçlü olduğu için bu zorlu süreçleri her zaman başarıyla atlatmıştır yine atlatacaktır. Devletimiz, hükümetimiz, vatandaşlarının güvenliği için her türlü önlemi almış... Bu dönemde; kamu, yerel yönetimler ve halkımıza çok iş ve görevler düşmektedir. Kamu veya yerel yönetimler kendi görevlerini, halk vatandaşlık görevlerini hakkıyla yerine getirmelidir. Bu dönemde yerelde, devletimize, ülkemize yapılabilecek olan en iyi hizmet budur.

Türkiye her zamankinden farklı bir süreçten ve dönemeçten geçiyor. Devletimizin bekası, ülkemizin güvenliği ve geleceği için; Cumhurbaşkanımız, Hükümetimiz, Başbakanımız, bakanlarımız, TSK ve Mehmetçiğimiz, gece gündüz çalışıp hizmet ederken, kimse bu yapılan güzel hizmetleri görmezden gelip, kötü göstermeye çalışmasın. Halkımız her şeyi izliyor, görüyor ve güzel hizmetler yapıldığını iyi biliyor. Hiç kimse de bilgisizliği veya hırsı yüzünden, devletimiz ve hükümetimiz tarafından yapılan güzel işlere ve hizmetlere leke sürmesin. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu fırsat bilip, hiç kimse kuralsız, başıboş veya kanunsuz işler yapmasın.

Aşağıda bir çatlak olduğunda, yukarıdan yapılan her şey boş yere akar gider. Bu yüzden, yukarıda yapılan güzel işleri ve hizmetleri, aşağıda yapılan yanlış ya da kuralsız veya kanunsuz işlerle hiç kimsenin boşa çıkarıp, hiç etmeye hakkı yoktur. Herkes toplum ve kamu düzeni için üstüne düşen görevleri, yapılması gerekenleri yapmalı, eksik veya yanlış, kanun dışı gördüklerini uyarmalı, yetkili birimlere bildirmeli veya yanlışların düzelmesi için uğraşmalıdır. İşini hakkıyla yapanları, bu duyarlılıklarından dolayı tebrik ve takdir etmelidir.

Unutmayalım, yapılacak olan güzel hizmetler ve görevler devletimizin bekası, ülkemizin güvenliği ve geleceği içindir. Bu vatan bize dedelerimizin mirası, torunlarımızın emanetidir. ''Büyük ve Güçlü Türkiye'' yolunda herkes üstüne düşen görevi hakkaniyetle yerine getirip, sahip çıkmalıdır. Bu vatan hepimizin, bizim başka vatanımız yok. Mehmetçiğimizin hergün tekrarladığı gibi; ''Her şey vatan için.''

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap