SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tam bir savaşçı
2.04.2021

Giresunspor'un sezon başında Nazilli Belediyespor’dan transfer ettiği ve 2 yıllık sözleşme imzaladığı Sergen Piçinciol, yeşil-beyazlı formayla yıldızını parlattı. Sezon başında uzun süre yedek kalan ancak yılmadan çalışıp formayı bileğinin hakkıyla alan deneyimli savunmacı, zaman zaman form düşüklüğü yaşasa da Giresunspor’a hem savunmada hem hücumda çok önemli katkılar yaptı. Hırsı ve kazanma arzusuyla taraftarın ve teknik direktör Keleş’in gözdesi olan başarılı stoper son haftaların parlayan yıldızı oldu.

Savunmanın göbeğinde Mamadou Diarra ile birlikte çok iyi bir ikili oluşturan 25 yaşındaki stoper, güçlü fiziği, çabukluğu, havadan ve yerden rakiplerine geçit vermemesiyle ve birinci bölgeden ikinci bölgeye geçişlerde topu çok olumlu kullanmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Duran toplarda hücuma da çok büyük katkılar sağlayan Sergen, Tuzlaspor, Menemenspor ve Adanaspor ile maçlarında kaydettiği kritik gollerle de herkesi kendisine hayran bıraktı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap