SON DAKİKA
SON DAKİKA


Süper lig hasretine son vereceğiz
5.02.2021

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, Süper Lig hasretini bu sezon dindirmek istediklerini söyledi. Ligde çok iyi bir grafik yakaladıklarını kaydeden Keleş, şampiyonluğu elde edebilecek kaliteye sahip olduklarını kaydederek “Tüm şehir kenetlendik. Şehirde inanılmaz bir birlik, inanılmaz bir coşku var. Bunu görmek bizi çok heyecanlandırıyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını bu şehre armağan ederek yarım asra yakın süredir devam eden hasrete son vereceğiz. Bunu başarabilecek bir takımız ve inanıyoruz” dedi.

SERİ SÜRECEK

Tüm olumsuzluklara rağmen takımda iyi bir hava oluştuğunu kaydeden Keleş “Şuan 41 puanla lider konumdayız ve bununla birlikte 8 maçtır gol yemeyen ve 12 maçtır da yenilmeyen bir Giresunspor’u izliyoruz. Önümüzde Bursaspor ile oynayacağımız önemli bir karşılaşma var. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Buradan almayı hedeflediğimiz 3 puan ile rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak ve galibiyet serimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap