SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önemli olan sezon sonu
18.01.2021
GİRESUNSPOR Teknik Direktörü Hakan Keleş, katıldığı radyo programında önemli açıklamalarda bulundu. Günden güne takımdaki taşların oturduğunu kaydeden Keleş, “Sezona iyi başlayamadık. Transferlerimiz geç gelmişti ve ilk maçımıza lisanslarımız yetişmediği için genç oyuncularımız ile başlamıştık. Fakat günden güne oturan bir kadromuz var. 10 maçtır gayet iyi gidiyoruz ve 6 maçtır gol yemiyoruz. İlk yarıyı lider bitirmek bizim için tabii ki oldukça önemli ancak asıl önemli olan ligin sonunu lider olarak bitirmek. Bunun için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz” dedi.

KELEŞ, “Sezon başında mevcut kadromuzda sadece bir oyuncumuzun sözleşmesi devam ediyordu. Yaklaşık 17-18 transfer gerçekleştirdik. Bu süreç tabii ki kolay olmuyor, yeni bir kadro yapılandırması oluşturuyorsunuz. Burada ciddi bir emek var. Günlerce yaptığımız çalışmalarımız sonucunda ortaya güzel bir tablo çıktı. İyi bir uyum yakaladık. Transferlerimizden memnunuz, hiçbir oyuncumuz ile ilgili bir sıkıntı yaşamadık. Onlara ne görev verdiysek üstlendikleri görevleri layıkıyla yerine getirdiler. Oyuncuları bu gösterdikleri bu başarıdan dolayı bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

KELEŞ, “Şu an transfer tahtamız kapalı. Tabi ki açık olmuş olsaydı bizde birkaç takviye yapmak isterdik ama burada en önemli şey kulübün ekonomik sıkıntıları. Bu noktada da bizler antrenörler olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Mevcut oyuncularımızın kapasitelerini artırarak kullanamadığımız oyuncularımızdan daha çok faydalanacağız. Sonuçta elimizdeki mevcut kadro ile liderliğe yükselmeyi başardık, bu başarıyı onlar getirdi. İkinci devre tabi ki daha zor olacak ancak oyuncularımızın bunu başarabileceğine inancım tam, takımıma çok güveniyorum” şeklinde konuştu.

KELEŞ, “Giresun’da yarım asra yakın bir süredir hasretle beklenen bir özlem var. Bu hasreti dindirmek istiyoruz. Kolay bir süreç değil zor tabii ki ancak şansınız ne diye sorarsanız, herkesten fazla derim. İnşallah ikinci devrenin ilk maçını yeni stadyumda oynayacağız. Eski stadımızdaki zeminin ağırlığı sebebiyle çok zorluklar çektik. Ancak bu süreçte deplasmanda oynadığımız düzgün zeminli sahalarda oyuncularımızın daha verimli olduklarını gördük. İnşallah Yeni stadımız bizlere uğur gelir ve Süper Lig yolundaki çıkışımızı burada da devam ettiririz diye düşünüyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap