SON DAKİKA
SON DAKİKA


Okyanusu geçtik,derede boğulmayalım
6.04.2021

TFF 1. Lig lideri Giresunspor, son 7 haftalık bölüme girilirken en yakın takipçisi Samsunspor’un 3 puan önünde yer alıyor. Son 5 haftada 11 puan kaybeden Giresunspor her şeye rağmen Süper Lig yolunda önemli bir avantajı elinde tutuyor. Kent ve camia 44 yıllık Süper Lig hasretinin sona ermesini beklerken üst üste yaşanan puan kayıpları da endişeye yol açıyor. Yaşanan birçok maddi sıkıntıya rağmen uzun lig maratonunun büyük bölümünde önde götüren Karadeniz ekibi son haftalarda sıkıntı yaşamak istemiyor.

Şampiyonluk şansını zora sokmak istemeyen Çotanaklar’da kalan 7 haftada en az 4 galibiyet alınması hedefleniyor. Sırayla oynanacak olan Eskişehirspor (D) ve Keçiörengücü karşılaşmalarını kayıpsız geçmek isteyen Çotanaklar, daha sonra karşılaşacağı zorlu Adana Demirspor mücadelesine avantajlı çıkmak istiyor. Telafisi olmayan haftalara girilirken takımda konsantrasyonun üst düzeye çıkarılması bekleniyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap