SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karaahmet takımına güveniyor
15.01.2021
 
Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, yayıncı kuruluşun canlı yayınına katıldı. Karaahmet, yaptığı açıklamada hedeflerinin hem mali hem de sportif başarı olduğunu kaydetti. Karaahmet; “Takım olduk, birlik ve beraberliği sağladık. Bizim sezon başında birinci hedefimiz ligde kalmaktı. Her kulüp başkanının öncelikli hedefi tabi ki ligde kalmaktır. İlk yarı itibariyle bu hedefi tamamlamış gibi görünüyoruz. Herkesin yukarıya hedef koyma gibi bir hedefi var. Ben mütevazi davranıyorum” dedi.

Karaahmet, “Herkesin, ‘Şampiyon olmak istiyorum’ dediği yerde biz ayaklarımız yere bassın istiyoruz. Herkes şampiyonluk yaşamak ister. Hedefi böyle koyarsanız ve o gerçekleşmezse hayal kırıklığı oluyor. Biz yeni bir takımız. Ligde kalmayı garantileyelim dedik. Onu başarmış bir Giresunspor var. Bugüne kadar mütevazi gittik. Bunu kaybetmemek lazım. Yaptığımız şeylerin karşılığı olacaktır. Giresunspor’u kulüp yapmak, kurumsallaştırmak ve ekonomik dengeyi oturtmak lazım” diye konuştu.

Takımın gidişatını değerlendiren Karaahmet; “İlk yarının rastlantı olmadığını göstermek lazım. Arkadaşlara bunu söylüyorum. Önemli olan zirvede kalıcı olmaktır. İnşallah biz ikinci yarı bu başarıyı sürdürülebilir olduğunu gösterirsek, hedefe ulaşacağız. Her yeni gelen futbolcu takımı kurtaracak değil. Giresunspor’da 25 tane aslan parçası var. Bekleyen Arda’lar ve Fatih’ler var. Yeni birilerini getirelim ama takım uyumunu bozmamak gerekir. Biz sezon başında hocayla da bu konuları konuşmuştuk. O da titiz bir çalışmayla bu takımı oluşturdu. Ben takımıma güveniyorum” dedi.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap