SON DAKİKA
SON DAKİKA


İpler Giresun'un elinde
22.02.2020
 
İç sahada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Karadeniz ekibi, kalan maçların çok büyük bölümünü evinde oynayacak. Bir anlamda Giresunspor, kendi göbeğini kendi kesecek

TFF 1. Lig’de play-off mücadelesi yapan Giresunspor, 2019-2020 sezonunda Giresun Atatürk Stadı’nda 9 maça çıktı. Kendi evinde başarılı sonuçlara imza atan Çotanaklar, bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldı. Yeşil Beyazlılar, iç saha maçlarında 13 gol atıp, 9 gol yedi. Giresunspor, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde kendi evinde mağlubiyeti bulunmuyor.

BU sezon iç sahadaki tek mağlubiyetini ilk hafta 2-0’lık sonuçla Menemenspor’dan alan Çotanaklar, o tarihten itibaren evinde yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-Beyazlılar, ertelenen İstanbulspor müsabakası dahil ligde kalan 13 maçının 8’ini kendi evinde oynayacak. İç sahadaki başarılı grafiğine güvenen Karadeniz ekibi, bir anlamda kendi göbeğini kesecek. İç sahadaki sonuçlar da rotayı belirleyecek.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap