SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun'un keyfi yerinde
19.11.2020
 

Derbiye bilenen yeşil-beyazlı ekipte oyuncuların neşesi düşman çatlatıyor. Bu görüntü de Samsunspor maçı öncesinde teknik heyeti fazlasıyla memnun ediyor

TFF 1. Lig’de üst sıralarda tutunmak isteyen Giresunspor, hız kesmeden Yılport Samsunspor ile oynayacağı derbiye hazırlanıyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kendi tesislerinde çalışan Yeşil Beyazlılar’da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Milli araya girmeden önce Bandırmaspor karşısından 3 puanla ayrılarak moral depolayan ve zirve ile arasındaki puan farkını 4’e kadar düşüren Çotanaklar, Samsun karşısından da iyi bir skor elde etmek için seferber oldu.

ARAYI iyi değerlendirmek isteyen ve çift antrenmanlar yaparak eksik gideren Çotanaklar, Karadeniz derbisini kazanarak ligin zirvesine doğru tırmanışa geçmeyi arzu ediyor. Gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı, istekli ve moralli olmaları adeta düşman çatlatıyor. Bu güzel görüntü de Samsunspor maçı öncesinde teknik heyeti fazlasıyla memnun ediyor. Bu maç öncesi Giresunspor 14 puanla 7’nci sırada, Samsun ise 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap