SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor'un önü açılmalı!
14.11.2020

 
TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeler hakkında çok özel açıklamalar yaptı.

Takım olarak tamamen kendi işlerine konsantre olduklarını ancak basına ve kamuoyuna yansıyan mali sorunların ister istemez takım içerisinde morallerin bozulmasına yol açtığına dikkati çeken Keleş; “Bütün Giresunspor taraftarlarının olduğu gibi bizim de tek beklentimiz Giresunspor’un önünün açılması” dedi.

Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine işaret eden Keleş, “Bizler buraya Giresunspor’a hizmet etmek için, çotanak armalı bayrağı en üst noktaya taşımak için severek ve isteyerek geldik. Yaşanan pandeminin de etkisiyle sadece ülkemizde değil tüm dünyada spor kulüpleri büyük sorunlar ve zorluklar yaşıyor. Yaşanan olağanüstü sürecin geçmişten gelen borçlarında etkisiyle Giresunspor’da daha fazla hissedildiği tartışmasız bir gerçek” diye konuştu.

Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz takım olarak Giresunspor’u hak ettiği yere taşıyabilmek için işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulumuz ile sürekli istişare halindeyiz. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun gösterdiği büyük çabayı yakından biliyoruz, görüyoruz. İnşallah içerisinde bulunduğumuz mali sorunlara en kısa sürede çözüm üretilir ve Giresunspor’un önü açılır. Aksi halde yaşanabilecek olumsuzlukların takımımızın gidişatına sekte vurmasından endişe ediyoruz.”

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap