SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor’un Gizli Kahramanları
26.06.2020

Giresunspor’un elde ettiği bu başarılı sonuçlarda şüphesiz ki futbolcular ve teknik heyet kadar Giresunspor’un stat görevlilerinin de büyük payı vardı

GİRESUNSPOR’UN dört gün arayla sahasında Adanaspor ve İstanbulspor’u 1-0 geriden gelerek yenmesi yeşil beyazlı camiada büyük sevince yol açtı. Çotanaklar, üst üste alınan galibiyetlerle play-off yarışında çok daha iddialı bir hale geldi. Giresunspor’un elde ettiği bu başarılı sonuçlarda şüphesiz ki futbolcular ve teknik heyet kadar Giresunspor’un stat görevlilerinin de büyük payı vardı.

ATATÜRK Stadı’nda görevli kulüp personelleri, koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada stadı en iyi şekilde zorlu maçlara hazırladı. Yapılan bu hummalı çalışmalar sonucunda saha zemininin çok iyi bir hale geldiği hem görüldü. Hem Adanaspor maçında hem de İstanbulspor maçında yeşil beyazlı futbolcuların saha zemininin iyi olması takımın da iyi performans sergilemesini sağladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap