SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor sonuna kadar savaşacak
28.03.2021

 
Takımın genel durumu hakkında açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, “Ligin sonuna kadar, şampiyonluk için elimizden gelen her şeyi ortaya koymamız gerekiyor” dedi

TFF 1.Lig’de liderlik koltuğunda oturan GZT Giresunspor’da başarılı ön libero Mehmet Taş, kulübün medya merkezine önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından bu yana yoğun ve sıkı bir çalışma ile hazırlılarını sürdürdüklerini söyleyen tecrübeli oyuncu 30 yaşındaki oyuncu, “Takım olarak sezon başındaki disiplinli ve kararlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım olarak motivasyonumuzu hep en üst seviyede tutmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Giresunspor 44 yıllık bir özlemle Süper Lig hayali kuran bir takım, bizler bunun farkındayız ve bu sezon Şampiyonluk kupasını bu şehre getirerek özlemle geçen o yılları birer anı olarak geride bırakmak istiyoruz” diye konuştu.

TAŞ, “TFF 1. Lig, gerçekten zor bir lig ve rakiplerimiz şampiyonluk için büyük bir mücadele veriyor. Haftalardır ligde liderliğimizi koruyoruz. Samsunspor maçına kadar oynadığımız son üç maçta istediğimiz sonuçları elde edemedik ancak Samsunspor maçında aldığımız üç puan bize çok iyi geldi. Elde ettiğimiz bu galibiyet bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. Giresunspor şehriyle taraftarıyla Şampiyonluğu sonuna kadar hak eden bir takım. Bu süreçte başkanımız ve yönetimimiz bize büyük destek veriyorlar. Bu tarz destekler bizi daha çok motive etti. Biz burada birlikte bir aile gibi olduk ve bu birlikteliğin sonucunda birçok başarıya, birçok ilke imza atacağız” dedi.

ARTIK HER MAÇ FİNAL

Kalan her maça final gözüyle baktıklarını söyleyen Taş, “Artık bizim için her maç final bundan önce olduğu gibi bundan sonrada maç maç ilerleyecek ve aynı disiplin ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Giresunspor camiasının çok büyük bir taraftarı var bize her zaman destek olan ve yanımızda olduklarını her daim hissettiren mükemmel bir taraftar grubu onların desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını bu şehre getirdiğimizde hep birlikte sevineceğiz” dedi.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap