SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dimdik ayağa kalkacağız
18.03.2021

CUMARTESİ günü Samsunspor'a konuk olacak GZT Giresunspor maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kendi tesislerinde yaptıkları çalışma sonrası konuşan Hakan Keleş Ligde artık kredilerini tükettiklerini söyledi. Samsunspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istediklerini dile getiren Keleş, “Bizim için 6 puanlık bir maç değerinde. Kaybettiğimiz puan kayıplarını telafi edebileceğimiz bir maç olacak” dedi.

KALAN karşılaşmaları kazanarak Süper Lig'e yükseleceklerini ifade eden Keleş, "Üç mağlubiyet aldık ama dimdik ayağa kalkacağız. Kalan maçlarımızı kazanabilecek güçteyiz. Daha önce 12 maçlık galibiyet serisi yakaladık ve yine aynı başarıyı gösterebiliriz. Lider konumumuzu devam ettirip, sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşacağız. Bizim İnancımız tam" sözlerini kullandı.

LİGDEKİ her takımı yenebilecek güçte olduklarını kaydeden Keleş, “İçinde bulunduğumuz durum itibari ile herkes her şeyin farkında. Yaşadığımız puan kayıpları sebebiyle biraz sendeledik ancak bu bizi amacımızdan ve hedefimizden saptıracak bir şey değil. Üç maç kaybetmiş olmamıza rağmen hala lider konumdayız. Sezon sonunda bu şehre şampiyonluğu armağan edeceğiz” diye konuştu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap