SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çotanak 5'e taktı
30.12.2020

Sezona sıkıntılı başlayan fakat sonrasında büyük bir ivme yakalayan Giresunspor, 16 hafta sonunda 32 puan toplayarak liderliğe yükseldi. Son 5 maçını gol yemeden kazanan Yeşil-beyazlılar Süper Lig’i istediğini kanıtladı

TFF 1. Lig ekiplerinde Giresunspor, ligde oynadığı son 5 maçı kalesinde gol görmeden kazandı. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde 16 haftada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 32 puan toplayan Karadeniz temsilcisi, maç fazlasıyla sıralamada zirvede yer alıyor. Kalesini 5 maçtır gole kapatan Giresunspor, bu maçlarda rakip ağlara 8 gol gönderdi.

KULÜP asbaşkanı Tahsin Çoban, Giresun şehrinin başarıya hasret olduğunu dile getirerek, "Bu takım bu başarısını sürdürecektir, yeter ki kentteki herkes takımına sahip çıkın destek versin. Böyle bir parasal sıkıntı yaşanan süreçte yakalanan başarı kolay değil. Başkanımız ve yönetim kurulu elinden geleni yapıyor. İnşallah Giresunspor'u güzel günler bekliyor" dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap