SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çok kritik bir sürece girdik
27.11.2020

“Dört günde İstanbulspor ve Altay ile oynayacağımız iki deplasman maçında toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp evimize mutlu dönmek istiyoruz.”

 TFF 1. Lig’de sezonu ilk 6 takım arasında bitirmeyi arzulayan Giresunspor, kritik bir sürece girdi. Çotanaklar, biri erteleme maçı olmak üzere 4 günde iki maç yapacak. Bu iki kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Akgün, önce önlerindeki İstanbulspor maçına odaklandıklarını söylerken, karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını dile getirdi.

 Rakipleriyle çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını aktaran Akgün; “Ligde üst üste çok kritik maçlara çıkıyoruz. Sıradaki rakibimiz İstanbulspor. Bu maçın Giresun’daki hazırlıklarını tamamladık. Hedefimiz galibiyet. Cuma günü (yarın) 3 puan parolasıyla İstanbul’a gideceğiz” dedi. Akgün, İstanbulspor maçından sonra Altay karşılaşması için İstanbul’dan İzmir’e geçeceklerini hatırlattı.

 Akgün şöyle devam etti: “Peş peşe çok kritik maçlar oynayacağız. İstanbulspor’dan sonra Altay ile 2 Aralık’ta oynayacağımız erteleme maçı için İzmir’e geçeceğiz. Bu kritik süreci en az hasarla atlatmak zorundayız. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Maç maç ilerlemek istiyoruz. Bu iki deplasmanda toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp, evimize mutlu dönmek istiyoruz.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap