SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu başarıya onlar ile geldik
14.01.2021
GİRESUNSPOR Teknik Direktörü Hakan Keleş, takım olarak uyum yakaladıklarını ve şehir olarak kenetlendiklerini söyledi. 49 yaşındaki çalıştırıcı, “Kadromuz yavaş yavaş oturdu. Son 6 maçımız da gayet iyi bir şekilde geçti. Bundan sonrada yaptığımız kadarını yapsak bize yeterli olacak gibi görünüyor. Herkes Giresunspor’un sezon sonunda iyi arzuladığı Süper Lig’e çıkmasını istiyor. Bunun için tüm şehir kenetlendik. Başkanımız da bu konuda çok iyi adımlar attı” dedi.

3-4 OYUNCU İSTERİZ

KULÜBÜN transfer tahtasının kapalı olduğunu kaydeden Keleş, “Çalışmalar var başkanımız açmak istiyor. Şuan transfer için bir ihtiyaç var ancak takıma çok fazla oyuncu dahil etmek istemiyorum. Transfer tahtamız açıldığı takdir de biz de kadromuzda oynayabilecek nokta 3-4 transfer yapmak isteriz.  Ancak ben içerdeki oyuncularıma güveniyorum. Bugün bu başarıya onlar ile birlikte geldik, bizi buraya onlar getirdi. Bu çocukların burada çok büyük bir emeği var. Bundan sonra da onlarla devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

ŞEHİR KENETLENDİ

BAŞARILI çalıştırıcı, 44 yıllık özlemi bitirmek istediklerini getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehirde yarım asıra yakın zamandır süregelen bir Süper Lig hasreti var. Ve bu gerçekten ciddi anlamda uzun süren bir hasret ve İnsanlar bu özlemin bitmesini gerçekten çok fazla istiyor. Tabii ki bu durumun etkilerini, bu durumunun getirdiği destekleri bizde hissediyoruz. Valimiz, Belediye Başkanımız sağ olsunlar bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. Biz şehir olarak kenetlendik. Sonunu da aynı güzellikte getiririz diye düşünüyorum.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap