SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aman nazar değmesin
16.12.2020
 
Giresunspor, son 7 maçında; 4 galibiyet ve 3 beraberlikle 15 puan topladı. Lider Tuzlaspor ile arasındaki puan farkını 1’e kadar indiren Karadeniz ekibi, yarışa ortak oldu

TFF 1. Lig’de yer alan son haftaların formda ekibi Giresunspor, mutluluktan uçuyor. Üst üste alınan başarılı sonuçlarla yarışta iddialı konuma gelerek rakiplerine korku salan Çotanaklar, gizliden gizliye Süper Lig hesapları yapmaya başladı. Ligde 7 maçtır yenilmeyen, son 3 maçını da gol yemeden kazanmayı başaran Çotanaklar, rakiplerine de ‘Yarışta ben de varım’ mesajı yolladı.

YOĞUN bir maç trafiğinden geçen, cezalı ve koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncuları nedeniyle birçok maçta ideal kadrosuyla sahaya çıkamayan, üstelik neredeyse 4 günde bir müsabaka oynayan Karadeniz ekibi, çok kritik bir süreci en az hasarla atlatmanın sevincini yaşıyor. Alınan başarılı sonuçların yanı sıra sergilenen olumlu futbol da gelecek adına büyük umut veriyor.

OYNADIĞI son 7 karşılaşmadan 4 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Çotanaklar, bu süreçte 15 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 27 puanla liderlik koltuğunda oturan Tuzlaspor’un 1 puan gerisinde 3’üncü sırada yer alan Giresunspor, Süper Lig yarışında rakipleriyle aynı konuma geldi. Çotanaklar, son 7 haftalık periyotta 8 gol kaydederken, kalesinde ise sadece 2 gole engel olamadı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap