SON DAKİKA
SON DAKİKA


12 milyon TL aranıyor
8.01.2021
TFF 1. Lig’de ilk devreyi 35 puanla zirvede tamamlayan Giresunspor, çok kritik bir sürece girdi. Eski oyuncularına olan yaklaşık 8 milyon TL’lik borç nedeniyle şuanda transfer tahtası kapalı olan Çotanaklar’ın, tahtayı açtırıp kadrosuna takviye yapabilmesi için acil olarak kaynağa ihtiyacı var. Yeşil-Beyazlılar’da ayrıca mevcut kadrodaki futbolculara da yaklaşık 4 milyon TL’lik borcu bulunuyor.

TOPLAMDA 12 milyon civarında bir bütçeye ihtiyacı bulunan Giresunspor’da, kaynak arayışları devam ediyor. Yıllar sonra Süper Lig hasretini dindirmeye bu kadar yaklaşmışken bu fırsatı iyi değerlendirip taraftarını sevince boğmak isteyen Çotanaklar, camiadan destek bekliyor. Öte yandan yeşil-beyazlı taraftarlar da sosyal medyadan paylaşım yaparak takıma destek olunması çağrısı yapıyor. 

Gözler eski başkan Sacit Ali Eren’de

GİRESUNSPOR’UN eski başkanı Sacit Ali Eren’in alacakları nedeniyle kulüp hesaplarına koyduğu yaklaşık 9 milyonluk temliki kaldırması noktasında kamuoyunda büyük bir beklenti oluşmaya başladı. Giresunspor Kulübü ile temlikin kaldırılması noktasında henüz ortak bir noktada buluşamayan Eren’in, Giresunspor’un önünün açılması noktasında gerekli fedakarlığı göstereceği değerlendiriliyor!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap