SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zirve için koltuğa otur 8 yıllık hasreti bitir Fırtına
8.02.2020

Ankara Eryaman Stadı’nda, saat 17:00’de başlayacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. 8 yıldır rakibini deplasmanda yenemeyen Trabzonspor, bugün G.Birliği’ni devirip, bu özleme son vermek istiyor.

 

FIRTINA, şampiyonluk yolunda çok önemli bir sınava daha çıkıyor. Ankara’da Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Mavili takımda tek hedef 3 puan. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi yenerek önemli bir avantaj yakalayan ve 38 puana ulaşan Trabzonspor, bugün kazanıp seriyi 5 maça çıkarmak istiyor. Elde edilecek galibiyet Fırtına’yı liderlik koltuğuna da oturtacak.

 

TRABZONSPOR’DA tedavileri süren Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz’ın yanı sıra ağrıları devam eden Ekuban ile son çalışmada sakatlanan Erce de Gençlerbirliği kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir, yeni transfer Da Costa’yı kafileye dahil ederken, hazır olmayan Brezilyalı stoper Manoel Messias’ı ise Trabzon’da bıraktı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap