SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon Bitti Demeden Bitmez
23.02.2020

Fırtına, Beşiktaş deplasmanında 1 puanı Alexander Sörloth’un son dakika golüyle kurtardı

SON SÖZÜ KRALLAR SÖYLER

Nefesleri kesen derbide Trabzonspor, ‘Kral’ golcüsü Sörloth ile 5’inci dakikada öne geçti. Oyunda dengeyi sağlayan ev sahibi Beşiktaş 57’nci dakikada Boateng, 67’de ise Vida’nın golleri ile 2-1 öne geçti. Dakikaların 90+1’i gösterdiğinde bir kez daha sahneye çıkan Sörloth, topu ağlara gönderdi ve ‘Biz bitti demeden bitmez, Trabzon pes etmez’ dedi.

Bordo-Mavililer aldığı bu beraberlikle puanını 45’e çıkardı ve 1 maç eksiğiyle aynı puanlı Sivas’ı geçip liderlik koltuğuna oturdu. Fırtına’da 4’üncü sarı kartını gören teknik direktör Hüseyin Çimşir ile Campi cezalı duruma düştü. Çaykur Rizespor karşısında takımın başında antrenör Muzaffer Bilazer olacak.

SEN ALLAH’IN BİR LÜTFUSUN KUZEYİN OĞLU

Beşiktaş karşısında perdeyi açan Alexander Sörlot, son dakikada attığı golle Trabzonspor’a hem 1 puanı, hep de liderliği getirdi. 19 gole ulaşan ve ‘Kral’lık yarışında tek kalan Sörloth, dün akşam ortaya koyduğu futbolla Süper Lig’in en iyisi olduğunu gösterdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap