SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sörloth varsa sorun yok
11.01.2020

Arnavutluk Ligi'nin 4'üncüsü Partizan Tiran ile karşı karşıya gelen Fırtına, ideale yakın kadrosuyla çıktığı hazırlık maçında vasat bir görüntü sergiledi. Tek golü, Sturridge'in pasında Alexander Sörloth attı.

Yeni transfer Badou Ndiaye ortaya koyduğu performansla alkış alırken, kaleci Erce kurtarışlarıyla dünün iyileri arasında yer aldı. Antalya kampını noktalayan Bordo-Mavililer bugün Trabzon' dönüyor

Trabzonspor Antalya kampının 2’nci hazırlık maçında dün Arnavutluk ekibi Partizan Tiran takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya ideale yakın 11’i ile başlayan Bordo-Mavililerde Uğurcan, Novak ve Ekuban hafif sakatlıkları nedeni ile maçta forma giyemedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo-Mavililer, 22’nci dakikada golcüsü Sörloth ile golü buldu. Sturridge’in harika asistini ağlara yollayan golcü oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fırtına sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmada Sörloth, Nwakaeme, Erce ve Ndiaye performansları ile ön plana çıkan isimler oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap