SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk gençlerle gelecek bundan vazgeçme Hüseyin hoca
13.03.2020

 
Malatyaspor karşısında altyapıdan 5 oyuncunun ilk 11’de forma giymesi Bordo-Mavili camiayı daha da coşturdu. Hüseyin Çimşir’in bu cesur kararını desteleyen taraftarlar, “Hocam bundan vazgeçme. Şampiyonluk bu gençlerle gelecek. Biz inanıyoruz. Sen de inan” dediler.

TRABZONSPOR’UN Malatya’yı 3-1 yendiği maçta, Trabzonspor’un ilk 11’inde altyapıdan 5 ismin oynaması Türkiye’nin gündemine oturdu. Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak, Malatya karşısında forma giydi ve başarılı bir performans sergiledi.


BU duruma alkış tutan futbol adamları ve otoriteler, Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Hüseyin Çimşir’i cesur kararı nedeniyle alkışlarken, genç hocaya asıl destek Trabzonspor taraftarından geldi. Geride kalan 9 maçlık süre içinde aynı 5’liyi sürekli sahada görmek istediklerini dile getiren taraftarlar, “Hocam bu kararından vaz geçme. Şampiyonluk gençlerle gelecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. Yeter ki sen de bu cesur kararından geri adam atma” dediler.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap