SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sahada dayak yiyeceksiniz!
11.03.2020

 
Televizyon dizileri veya filmleri bilirsiniz… Senaryoları birbirine çok benzer… Bu futbolda da hemen hemen aynıdır. Türkiye’de futbol İstanbul hegemonyasında oynanan bir oyun olarak göze çarpar her sene. Ortadaki pastayı Anadolu takımlarına kaptırmak istemeyen güçler, her sezon pastayı 3 İstanbul takımı arasından birisini seçip pay ederler…

Bu hegemonyayı 7 kez yıkan (Her ne kadar 2010-2011 kupası verilmese de) Trabzonspor’un şampiyonluk yolu 96, 2005 ve 2011’de aynı senaryolarla kesilmiştir… Bordo-Mavililer sonrasında gerileme dönemine girip küllerinden doğmuş ve bu sezona şampiyonluk hedefi ile başlamıştır.

Bu sezon da tıpkı 2010-2011’deki gibi aynı tiyatrolar sahneye koyulmuştur. Ama bilinmeyen bir şey vardır. Trabzonspor da tıpkı izleyicilerin filmleri ve dizilerin senaryolarını tahmin ettiği gibi, futboldaki filminde senaryosunu bilmektedir.

TFF’si, MHK’si, İstanbul hegemonyası ve İstanbul dükalığında bulunan bazı Anadolu takımları Trabzonspor’a karşı geçtiğimiz hafta operasyonu resmen başlatmıştır.

Unutulmaması gereken bir durum var. Trabzonspor’da bundan böyle oyunu sizin sergilediğiniz tavırlara göre oynayacak.

Gaziantep maçı sonrası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde önemli bir toplantı yapıldı. Bu toplantı ve sonrasında kazanılan inanç bu takımı şampiyonluğa götürecek…

Bu nedenle bugün Malatya, sonrasında Başakşehir ve daha sonrasındaki maçlar vura vura alınacak.

Kısaca Trabzonspor cevabı sizi sahada döverek verecek…  

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap