SON DAKİKA
SON DAKİKA


Nisan'da İstanbul'da çifte düğünümüz var
5.03.2020

Taraftarlara göre, 18 Nisan’da (Muhtemel tarih) Galatasaray ile oynanacak derbi maç ligdeki şampiyonluğun anahtarı olacak. Bu sınav kazanılırsa, kutlamalar Türk Telekom Stadı’nda başlayacak ve Trabzon’da karnavala dönüşecek.

Trabzonspor, 21 Nisan’da ise kupa yarı finalinin rövanşında Fenerbahçe’ye konuk olacak. Taraftar, ilk maçta elde edilen 2-1’lik skorun Kadıköy’de final için yeterli olacağına yürekten inanıyor. Bu nedenle de oldukça iddialı konuşuyor.

Diyorlar ki; 18-21 Nisan tarihleri arasında kimselere söz vermeyin. İstanbul’da çifte düğünümüz olacak. Önce Galatasaray’ı ardından ise Fenerbahçe’yi yenip, onları tarihe gömeceğiz. Bu sezon hak ettiğimiz 2 kupayı da müzemize götüreceğiz.

46 GÜNDE 8 ZORLU VİRAJ

TRABZONSPOR, 7 Mart’ta deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçıyla yeni ve zorlu bir serüvene yelken açıyor. Toplam 46 günde 8 kritik sınava çıkacak olan Bordo-Mavililer, bu virajları hasarsız geçerse iki kulvarda da özlediği şampiyonluğa ulaşabilir. İşte o maçlar:

7 Mart / Gaziantep (D)

11 Mart / Malatya (D)

15 Mart / Başakşehir

22 Mart / Göztepe (D)

3 Nisan / Alanya (D) (Muhtemel tarih)

18 Nisan / G.Saray (D) (Muhtemel tarih)

21 Nisan / F.Bahçe (D) (Kupa)

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap