SON DAKİKA
SON DAKİKA


Maçın hikayesi
12.03.2020

 
Trabzonspor 10’uncu dakikada öne geçti. Sosa’nın sağ çizgiden yaptığı ortaya Arka Direk Novak nefis bir kafa vurdu. Top füze gibi ağlara gitti: 0-1.

30’ncu dakikada Sörloth orta alandan aldığı topla Malatyaspor kalesine yaklaştı şutunu atacağını sırasında Acquah tarafından yere indirildi. Verilen serbest vuruşu Sosa kullandı, top baraja çarpıp dışarı gitti. Ancak Hakem

Ali Palabıyık, Gökhan Töre’nin atıştan önce hareket ettiğini söyledi ve atışı tekrarlattı. Sosa bu kez müthiş bir vuruşla ağları ikinci kez havalandırdı: 0-2.

43’te Trabzonspor 3’üncü gole çok yaklaştı. Abdülkadir Parmak nefis çalımlarla sağ çizgiden ortasını yaptı kaleci içinde kimse dokunamayınca önemli bir fırsat kaçmış oldu.

44’üncü dakikada fark bire indi. Gökhan Töre’nin pasına Bifouma hareketlerdi. Pozisyonu önlemek isteyen Serkan ve Campi birbirine girince geriden gelen Umut Bulut topu ağlara gönderdi ve skor 2-1 oldu. İlk yarı böyle bitti.

53’üncü dakikada Ndiaye’nin şutu Malatyaspor kalecisi Farnolle’de kaldı.

55’te fark yeniden ikiye çıktı. Ekuban’ın pasında topla buluşan Nwakaeme ceza alanı dışından sert bir şut çıkardı. Top Farnolle’un bakışları arasında ağlara gitti: 1-3.

68’inci dakikada Nwakame Abdülkadir Ömür’e ‘al da at’ dercesine bir pas çıkardı. Ancak bu Ömür zor olana yaptı ve topu kaleciye nişanladı.

90+3’te Bilal’in pasında Ndiaye boş kaleye topu gönderemeyince mücadeleyi 3-1 kazanan Trabzonspor, ligin yeni lideri oldu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap