SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bitsin artık bu hasret
4.12.2019

9 yıldır Türkiye Kupası’nı müzesine götüremeyen Fırtına, özlemi bu sezon bitirmek istiyorSon şampiyonluğunu 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa'da oynanan  final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek elde eden Trabzonspor, o tarihten bu yana bir türlü bu hasreti dindiremedi. Ünal Karaman ile yeni bir kimliğe bürünen Bordo-Mavililer, bu sezonu çifte kupayla tamamlamanın planlarını yapıyor.


DİLE kolay tam 9 yıl… Trabzonspor için elbette bu süre çok uzun. Son kez Türkiye Kupası’nı 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek elde eden Trabzonspor, o tarihten bu yana bir daha bu alanda şampiyonluk yaşayamadı. Oysa Fırtına bu kupayı 8 kez kazanarak en çok müzesine g.türen 3’üncü takım konumunda. Hedef; bu sezon uzun yıllar süren özlemi bitirmek. Bu arada Türkiye Kupası’nda 14 kez final oynayan Trabzonspor bunların 8’inde mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavililer, bugünkü rakibi Altay ile en son 23 Şubat 2006 sezonunda kupanın 3’üncü turunda karşı karşıya gelmişti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap