SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yönetim ve Hüseyin Hoca’ya tebrikler
17.02.2020

Sezon başından beri söylediğim gibi, bu takım ligin en iyi kadrosuna sahip, en yetenekli en yaratıcı oyunculara sahip, eğer hakemler bu yıl Trabzonspor’a büyük haksızlıklar yapmaz ise Trabzonspor şampiyon olacaktır. Burada yönetim ilk görevini yaptı. Çok İyi bir kadro oluşturdu ikinci görevi ise Trabzonspor hakem hatalarından dolayı puan kaybetmesini engellemelidir:

1- Yönetim yaptığı takviyelerle takımı çok güçlendirip, çok iyi bir kadro kurdular. Şampiyonluk isteyen bir takım olduklarının mesajını bu yerinde transferler ile iyice vurgulamış oldular. Artık iki liderlik anlayışına sahip oyuncu olmuş oldu. Sosa zaten kaptan, o durgunlaşınca da Guilherme devreye giriyor. Çok iyi olan Trabzonspor, yapılan Ndiaye, Guilherme ve Da Costa transferleri ile daha da güçlenmiş bir izlenim verdi. Bu oyuncuların katkı sağlayacağı kesin.

2-Hüseyin Hoca takım öne geçince sakat olan forvet oyuncusu Nwakaeme yerine Abdulkadir Parmak’ı oyuna soktu ve oyunu dengeledi. Sivas çok dirençli bir takım, topa çok iyi müdahale ediyor. Oyun ve mevkii disiplininin çok farkında bir futbol oynuyor. Fakat maçta oyun üstünlüğü kuran taraf Trabzonspor oldu ve maçı da kazandı. Bu galibiyette de Hüseyin Hoca’nın oyunculara verdiği talimatların çok etkisi oldu.

3-Bunun dışında Shorloth’un geldiğinden bu zamana kadar koyduğu performans Trabzonspor’un şampiyonluğa oynamasında ki en büyük etken. Geldiğinden bugüne kadar Süper Lig’de ki futbol anlayışını ezberledi her gün gelişen bir performans sergiliyor. Ve golleri ile Bordo-Mavilileri şampiyonluğa taşıyor.

4-Abdulkadir Parmak, sakatlanan Nwakaeme’nin yerine girdikten sonra oyunun hızını arttırdı. Yaptığı paslarla birlikte rakip takımın oyundan uzun süre düşmesini sağladı. Gol arayışlarına girerek, rakip savunmasını zorladı. Orta sahada Trabzonspor için her zaman etkili bir seçenek.

5- Trabzonspor, kanatları çok iyi kullanıyor. Sağdan Pereira soldan Novak kanatlardan çok iyi bindirmeler yaptılar. Çok iyi ortalar yaptılar. Gol vuruşları kaleyi tutsa maç çok farklı bir skorla bitebilirdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap